Azt szeretném, hogy mindenki gyűlöljön ebben az országban mit tegyek ezért?
Figyelt kérdés
Főleg trollok válaszára volnék kíváncsi...2012. márc. 13. 10:26
11/50 anonim válasza:
Legyél egy homokos, cigány származású BKV ellenőr és emellett legyél Jehova tanúja. Ha ezek megvannak kezd el körbejárni az országot garantálom, hogy a nép 90%-a gyűlölni fog, a maradék 10%-ot a japán turisták teszik ki akik csak lefotóznak...
12/50 anonim válasza:
legyé miniszter és tedd tönkre az országot
13/50 anonim válasza:
Szidd meg Chuck Norrist. Istenítsd Orbánt. Légy roma. Ez a három dolog bőven elég.
14/50 A kérdező kommentje:
Most már uncsi, hogy legyél politikus... .
Milyen más lehetőség van még?
2012. márc. 13. 21:11
16/50 A kérdező kommentje:
Én is, férfi vagyok...
2012. márc. 14. 09:56
17/50 Horváth Derona válasza:
Legyél cigány, politikus aki szétcseszi az országot, jegy és bérlet ellenőr, és rendeld el, hogy mindenki köteles legyen legalább napi 4 órán keresztül dubstepet hallgatni, töröld el a nyári szünetet (akkor garantáltan az összes iskolás gyerek utálni fog) most csak ennyi jutott eszembe.
18/50 A kérdező kommentje:
és még?
Uncsi már ez a légy politikusi dolog.
Főgonosz szeretnék lenni és kész.
Volt egy - két jó dolog, elismerem, de ennél többet vártam volna.
2012. márc. 14. 18:38
19/50 anonim válasza:
Vond ki az országból a sört meg a cigit..tutira mindenki utálni fog..xĐ
20/50 A kérdező kommentje:
Hm... milyen igaz.
Én nem is iszok sört (és tényleg nem) és nem is dohányzok.
2012. márc. 14. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!