Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a zászlód? (Most jön az,...

Mi a zászlód? (Most jön az, hogy kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés

nekem ez:

[link]

azt is írd le, hogy mi mit jelképez!

nálam a sárga az az arany jele, és az arany a győztesé mindig, és az egyik kedvenc műsoromnak, az Eurovíziónak is van egy győztese évente, és a sárga őket jelképezi

a 2 zöld sáv a pénzt jelképezi, mivel pénzmániás vagyok, és bankjegyeket és érméket is gyűjtök

a piros és a kék a két kedvenc országom zászlójának alapszíne, a piros Törökországé, mivel a zászlaja piros alapon fehér félhold és 5ágú csillag, a kék Svédországé, mivel a zászlaja kék alapon sárga skandináv kereszt

csak érdekel, hogy terveztetek-e már zászlót magatoknak, ennyi

2012. márc. 12. 20:26
 1/5 anonim válasza:
Megütöd a 12-t? Vagy majd csak 3 év múlva?
2012. márc. 12. 22:56
 2/5 anonim válasza:
Nem, nem terveztem.
2012. márc. 12. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:

A zászlód nem felel meg a szabályoknak és jogosult sem vagy zászlóhasználatra.

Hivatalomtól kérhetsz felmentést, amelyet 60 napon belül illetékbélyeg esetén homlokodra ragasztva 200 ekrü. Az kb. 8000 Ft, de csak este. Nappal nálunk sötét van, ezért akkor 600 ekrü.

A tervet nyújtsd be eredeti méretben, ötvenszeres nagyításban, húsvéti bárány bőrébe csomagolva.

Nem lehet rajta kék, sárga, zöld és piros, mert ezek felséges urunk színei, s szabályos mértani formák is tiltottak.

2012. márc. 12. 23:42
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi vicces válaszokat
2012. márc. 13. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Én igen, de jobb bizonyos jelek miatt nem lenne tanácsos mutogatnom.
2012. ápr. 4. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!