Üdvözlet Földlakók! A nevem Wop van kérdésetek?
Figyelt kérdés
azért érkeztünk a bolygóra hogy elvigyük Justin Bieber-t Fluort(azt a hülyegyereket nem az elemet) SP-t és Kiszel Tündét(ami vár rájuk az nagyon durva az emberi fülnek)
Ezen kívül eltávolítjuk az ország vezetőit is és joga lesz minden férfinak 25 nőt tartani( lehetőség nem kötelező) erre azért van szükség hogy ne fodjon tovább az ország létszáma. természetesen klónozhatunk nőket és kreálhatunk is.
kérdéseiteket /kéréseiteket tegyétek fel bátran
2012. márc. 11. 08:02
11/39 A kérdező kommentje:
már mondtam, előkészítjük a Földet hogy beléphessen a galaktikus föderációba
kb ezren
2012. márc. 12. 07:12
12/39 anonim válasza:
és mit esztek? szeretitek a magyaros ételeket
14/39 anonim válasza:
Hálánk jelélül annyi sört vihettek, amennyit csak akartok (vagy amennyi van a raktáron)!
15/39 hama8 válasza:
HOGYHA RÁMERTEK MENII A GYEPEMRE ELPUSZTÍTOM A FÖDERÁCIÓT!!!!!! HAHAHAHAHAHAAAAAHAHAHAHA
16/39 anonim válasza:
Ne köcsögösködj már, hama8! Örülj, ha rámennek, mert olyan fasza gyepet csinálnak neked, hogy olyat még nem láttál!
17/39 hama8 válasza:
NEM LÁTJÁTOK ŐK OLYANOK MINT A KORMÁNY ÍGÉRNEK VALAMIT ÉS AZ ELENKEZŐJÉT CSINÁLJÁK TALÁN INVÁZIÓRA KÉSZÜLNEK!!!!!
18/39 anonim válasza:
Most ugye nem azért akadtál úgy ki, mert hiányolni fogod SP-t és társait? Vagy velük akarsz menni? Mert szólhatok az érdekedben :)
19/39 hama8 válasza:
HIÁNYOLJA SP-T A HALÁL ÉN KÁRPÁTIÁS VAGYOK!!!!!!!!! ÉS AZÉRT AKADTAM KI MERT SOK ROSZ FILMET LÁTTAM!!!
20/39 anonim válasza:
Akkor ajánlom neked a csillámfaszlámát 10 órás kiadásban, pislogás nélkül (ha férfi vagy, kibírod) és a capslock-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!