Valami ami ijeszto, de nem rémí halálra senkiit? [tovabb lent]]
szoval. holnap ott alvos kirandulasra megyunk. kellene, valami dolog éjjere, ami megijeszti a tobbieket. arra gongoltam, hogy a telefon hogy valamijen hangot adjon ki. pl. a szekrenybol valami visiitana, vagy az ágy alol valami visitana. vagy elkezdene szirenazni valami??
AZ a lenyeg hogy telefonnal legyen. [ ha valaki kerdi, ZTE Blade-m van]
ha valaki tud valami jot, legyszi irjon.
bocs a helyesirási hibákért. a hülye öletemért se kössetek belém
xD
Elöre is koszi az ertelmes vâlaszokat erre az értelmetlen kérdésre. :))
Fél a sikolytól?
MOST TUDOD H MILYEN NAGY MÁZLID VAN?
Van otthon sikolyos álarcod? Ha nincs, gyorsan vegyél elő ollót meg kartonpapírt, vágd körbe, meg a szemeket szájat is vágd ki, csinálj a hátuljára egy háromszöges állványt, ragaszd össze és kész is, csak mögé kell majd tenni a telefont, és be az ágy alá.
Ja most olvasom hogy baj ha bent van a telefon.
Akkor nincs több ötletem :(
Tehát ha jól értem, akkor NE TUDJÁK MEG HOGY TE VOLTÁL?
Bocs hogy sokat kérdezek.
nem akarom hogy EGYÁLTALÁN ne tudjak meg. csak reggel tudjak meg, s majd akk nagyot rohogunk rajta :))
am az a sikolyos maszk joo lessz. :)):))
annyira jofejek vagytok :))
"annyira jofejek vagytok"
Főleg hogy a válaszok felét én küldöm. :D
Ja, hogy reggel tudják meg? Az már más. :D
Hát akkor most nincs ötletem, mert nem tudom h lesz e bátorságuk megnézni hogy mi lehet az ágy alatt, nagyon ijesztőt kellene, hogy csak reggel merjék/merjétek megnézni, és akkor valami utalna arra, hogy Te voltál az, vagy csak egyszerűen elmondanád nekik.
Az egyik be fog fosni a sikolytól (állítólag), a másik mitől fél szerinted?
Én a helyedben így csinálnám meg:
Este, amikor a lányok nincsenek, beteszem az álarcok (jut eszembe az álarcot úgy kellene tervezni, hogy 90 fokkal elforgatva, és úgy kéne hozzáragasztani az állványt, meg még viszel esetleg egy kis ketchupot ha szabad, és a nyaka körül bekened. Olyan mint ha egy véres fej lenne ott.) Na de ez már annyira ijesztő lenne, hogy szólnának valakinek, vagy nem tudom, lehet hogy nem kell ilyen durvára, de majd meglátod.
Szóval amikor nincsenek, én a helyedben betenném egy olyan kis kék ragasztóval (lehet venni a tescoban kis kék gyurma ragasztót) a falra a telót, elé az álarcot, amit szintén ragaccsal rögzítenék, és már kész is lenne.
De előtte a telón beállítanám a hangot, és ha megcsörgetem, (ez a kérdés hogy miivel),jönne a hang.
na most jön a kérdés, hogy mivel csörgeted meg?
Én egyik osztálytársammal kötnék szövetséget, és elkérném a telóját, úgy sem megy le a pénze róla, mert nem veszi fel senki a telódat, akkor esetleg csak néhány forint kapcsolódási díj megy le a pénzéből.
De ha nagyon profi akarok lenni, két oszt.társsal kötök szövetséget, és be lehet állítani általában, hogy mittudomén pl. Tomi csörget meg engem akkor a csengőhang valami halk morgás legyen, ha meg pl. Mátéról csörgetném meg akkor meg sikítás. Én így csinálnám.
ja, és valami piros háttérkép jó lenne...
Minek a doboz amúgy?
Szerintem csak fogná a sok helyet a táskádban. Ezt most nem értem hogy gondoltad
Na én megyek aludni szia(sztok). Szerintem már elmentél.
Sok szerencsét :)
bocs hogy leleptm tegnap.
csak rajtakaptak, hogy netezk es megfenygettek.. am az a telefon mgcsengetos jolessz. csak keresek ijszto hangokat a neten :)):)
vagy keresek youtuberol gy horro jelenetet, s konvetalom :D s ma azis.mgvan, hogy ki csenget meg :)):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!