Sokan azt mondják lessz a Lovely Complex nek 2. évad-ja. Ez igaz? Ha igen akkor küldjétek el a nevét pls!?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 17:44
11/20 souleater13 válasza:
Love com two ból
lesz anime ?
14/20 anonim válasza:
Hogy gondoltad azt a folytatást, mert engem érdekelne??
15/20 anonim válasza:
Manga van a 2 evadrol de hogy anime lesz-e azt nem tudom :/
16/20 anonim válasza:
Lessz második évadja a Lovely Complex-nek, de az Risa testvéréről fog szólni (Risa tesója a 23.részben található valami szűrkehaja van vagy mi.
Szal kicsit sz*r mert én is örültem volna ha a 2.évad is Risarol és ootanirol szólna, de nem :/
17/20 anonim válasza:
mi a fac van dik hát ez a világg eggyik legjobb animéja hogyhogy nem folytatják?hát minden benne van ellentétek összehjönnek de előtte sokáig huzzák egymást mindenki tudja hogy összejönnek de csak ök ketten nem valják be meg stb mivan evvel a világgal ezt folytatni kelll!!!!:DD
18/20 anonim válasza:
nem tom hanyadik kommentelő én 100 százalékban veled vagyok ,hogy beszéljünk nagybáttyáddal vagy kivel!!!!kérlek írj vagy vmi!!!
19/20 Ráduly Réka válasza:
Sziasztok már 2014 van ugye a lovely complexnek nincs 2. évadja vagy lavami nagyon hasonló hozzá?
20/20 Anim4ever válasza:
Szia! Én nagyon reménykedtem hogy lesz, de sajnos nem találtam. :// Pedig nagyon imádtam azt az animét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!