Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Honnen lehet tudni, hogy ki...

Honnen lehet tudni, hogy ki reptoid és ki nem az?

Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy ha létezik, akkor nem reptiod. Ha nem létezik, akkor sem.
2012. márc. 2. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nana, én az vagyok, de csak itt az interneten vállalom fel! Élőben sosem jönnél rá. Az is lehet hogy ismersz, sőt lehet barátok vagyunk!
2012. márc. 2. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni! A Reptoidok rendkívül jól álcázzák magukat, és soha nem szólják el magukat véletlen sem. Ezért aztán soha sem jönnél rá hogy Reptoid vagyok HaHaHa.......... ÓÓÓÓÓ bakker..... izé úgy értem hogy Reptoid...valaki más... szóval érted nem én... én nem vagyok az nem nem tényleg!!!!!
2012. márc. 2. 22:26
 4/4 thebully ***** válasza:
Nekem rengeteg reptoid barátom van.Én akkor kezdtem el gyanakodni rájuk mikor néha-néha beleharapdáltak a vállamba,combomba stb.De mára már egytől egyig megszeliditettem őket és csak vega kaját esznek.Tanácsolom hogy figyelj ezekre a jelekre!!!
2012. márc. 3. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!