Leírná valaki hogy kell tudományosan kitörölni wczés után?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 18:13
1/12 anonim válasza:
Ha valaki válaszol, azt is írja már meg, hogy a vakok honnan tudják hogy szaros-e még.
2/12 anonim válasza:
vagy érzik a súlyán vagy megtapogatják.
3/12 A kérdező kommentje:
szerintem hallják hogy szaros még. állítólag jobb lesz a hallásuk :D
2012. febr. 29. 18:36
4/12 Geráppááá válasza:
szerintem szagolgatni könnyebb nekik:O
5/12 anonim válasza:
a végbél ürítési folyamat végén fizikai kontaktust végezve megragadsz egy fehér lapszerű-képződmény. ebből fizikai munkavégzést végezve leszedsz egy 60cm×10cm-s részt. Ez lesz a főhalmaz amelybe az ürülék nyomát a végbél külső részéről belefoglalod. Ez lesz a részhalmaza. Tehát az egyik (tetszőleges) végtagodat hátrébb viszed. Célszerű erre a folyamatra a mellső végtagjaidat használni. Odateszed ezt a fehér lapszerű képződményt a külső végbélnyílásodhoz majd elkezded nyomni, majd nyomod-húzod-nyomod-húzod függőlegesen, ez által súrlódási erőt hozva létre. Ez által ha elveszed, a fehérséget akkor láthatod h körülbelül a lap 42,6378%-át elfoglalta egy barna színű képződmény mely szagra nem épp túl kellemes szagú. na ez a szar.
6/12 A kérdező kommentje:
kösz :D
2012. febr. 29. 18:47
7/12 A kérdező kommentje:
pont így fogom csinálni :D
2012. febr. 29. 18:48
8/12 Geráppááá válasza:
És ha a lap 99,9999%-át foglalta el a barna színű képződmény mit teszel?:O
9/12 A kérdező kommentje:
Megfordítom :DDD
2012. febr. 29. 18:54
10/12 ERFOLG78 válasza:
én azért kérdésre kérdéssel válaszolnék: kinek fontos ez és miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!