Megnézitek? én félek
Figyelt kérdés
szerintem nagyon ijesztő ez a videó és annak a furcsa lények a feje és ezek a hangok felál a szőr a hátamonm http://www.youtube.com/watch?v=J---aiyznGQ 2012. febr. 26. 13:39
1/15 anonim válasza:
Te felelőtlen tuskó! Majdnem szívrohamot kaptam! ;((
2/15 anonim válasza:
Mi a fr*cnak kell ilyen horrorisztikus videókat fel tenni ide?? :O Azt hittem meghalok :'( !!!! olyan ijesztő.. :S meg azok a hülye karmok is..
3/15 anonim válasza:
..MAJDNEM LEESTEM A SZÉKRŐL!!!!!!!!!!!!
6/15 anonim válasza:
Szeretném megköszönni!!!! :S A 12 éves kislányom halálra rémült.. hihetetlen mi folyik ebben a világban.
7/15 anonim válasza:
mi van a videón?:O nem merem megnézni:D
8/15 anonim válasza:
A videón egy zongorázó macska van, és a végén sincs olyan ijesztő sikoly-cucc. Ne szarjál.
9/15 anonim válasza:
de nem hiszem el komolyan kérdeztem:D ha megnézem aztán félni fogok esténként a te hibád lesz mert félre vezettél :D
10/15 anonim válasza:
Bakker! Tényleg félve néztem végig, vártam az ilyesztő részt! :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!