Üzensz valamit Chuck Norrisnak?
Figyelt kérdés
Én csak azt, hogy köszönöm az új kanapét. már nagyon kellett egy új.
(Megj. Tudom, hogy a képen nem Chuck Norris van, de lécci ne kommentelj emiatt. Aki meg nem bírja a Chuck Norrisos poénokat, annak jóccakát, nem kérünk a trollkodásából. Ez a humor rovat)
2012. febr. 21. 21:58
2/4 anonim válasza:
Azt hogy húzzon a pitsába a tévéből meg mindenhonnan mert már hányok a hülye fejétől
3/4 anonim válasza:
épp most kaptam a hírt,pár órája súlyos baleset történt,csák norisz elütött egy autót :( mondanom sem kell szegény autós azonnal szörnyethalt,sőt szakértők szerint már pillanatokkal a balesett előtt elhunyt,mivel látta hogy közelít felé csák.
4/4 anonim válasza:
Igen azt hogy takarodjon a TV-bol mert már nagyon unom a fejét és ha tényleg olyan kemény akk most idejon és beleveri a fejemet a bilentyagkzer'gok;dx,ghoflhk/;j,a\qwedfs\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!