Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Harry Potter és a halas...

Harry Potter és a halas húsgombóc tekercs. Ez a legjobb?

Figyelt kérdés
Most nézem.Sok benne a halas húsgombóctekercs és a kínai kaja.
2012. febr. 18. 19:38
 551/587 anonim ***** válasza:
100%

És íme! Lássad vala Isten hatalmát:

Chuck Norris

II. Tehéntőgyfejű Erzsi

Antigoné

Oidipusz

Oidipusz Szemüvege

Akhilleusz

Zeusz

Vénusz

Luci Bácsi, azaz Sátán bátyám

Karácsonyi cécó

Orbán Viktor („Isten, áldd meg... bűnhődte már e nép...”)

Gyurcány Ferenc

Kula bácsi

Mikulás

Mohamed

Isten

Jézus

Orgazmus

Radikális UFO- fanatikus

Piramis

Öngyilkosság

Kenny a South Parkból

Cartmen

Feltámadási Akadémia és Reinkarnációs Varázslóiskola

Harry Potter

Ron

Hermióne Oknyomozó

álDr. Scmitt Pál

SP (a másik SP)

Nílus

A Nagy Kaszás

A Majom

EON-részvények

Megalodon

Országgyűlés

Terrorizmus

Buddhizmus

Buddha

Brahma

Hindu vallás

Visnu

Az Élet Értelme

ZomBain

Tom Selleck

David Hasselhoff

Allah

Disco

Sakk

Az Eddigi Összes Harry Potter Epizód

Gandalf

Sauron

A Végzet Ság-Hegye

Sárkány

Anthony Hopkins

Nicholas Flamel

Alkímia

A Bölcsek Köve

Diáktüntetés

Szarvasbogár

Olümposz

Üvegfúvás

Activity

Tabu

Tetkó

Karácsonyfa

AC/DC-koncert

Rammstein

Füves cigi

Bourbon

Így jártam anyátokkal

Barney Stinson

Don Corleone

Ékszerteknős

Könyvírás

Pénz

Karl Marx

Adolf Hitler

Homer Simpson

Homérosz

Petőfi Sándor

Fekete Lista

Zsebkendő

Japán-Magyar zsebszótár

MP4-es lejátszó

Házimozi-rendszer

Word

Tökleves

Cifraf@sás

Iránytű

Indiai templomi vipera

Gitárszóló

Nádsady Ferenc

Hoffmann Rózsa

Sirius Black

Randi

www.ezmarhahosszuleszgyerekek.hu

Narancs Költők Holt Társasága

LMP-székház

Hofi Géza

Uzi

2012. dec. 23. 16:01
 552/587 anonim ***** válasza:

Harry Potter és Az Eddigi Összes Harry Potter Epizód (Sikertelen Megtekintése)

-Harry Potter így év végéhez közeledve (Sőt A Feltámadási Akadémia és Reinkarnációs Varázsiskola megalapítása után) egyszerűen csak le akar ülni a karosszékébe pihenni még Sakkozni se akar (elkerüli ilyenkor még A Végzet Ság-Hegyét és elég volt a Hofi Géza filmek alatti Füves Cigizésből és Bourbon Whiskey-ből is) csak meg akarja nézni az eddigi összes Harry Potter epizódot, amikor már az első DVD-t a Halas Húsgombóc tekercs első részét berakná a lejátszóba, abban a pillanatban szólnak rá telefonon, hogy teljesítse be sorsát és mentse meg az emberiséget(a telefon egy önmagához, Harryhez hasonló személytől jött aki ugyanazzal a képességgel rendelkezik mint Harry, ebben a részben ő fog telefonon utasításokat adni Harrynek).....:

De a történet máshol kezdődik: - egy Radikális UFO- fanatikus csak most kezdi el az élet értelmének kutatását, azt hiszi, hogy az egyik Piramisban van a Nílus mellett, így hát odamegy a Piramis elé megnyomja a Szarvasbogár képével ellátott kőtáblát amivel megynyílik egy ajtó, sőt egy ugyanolyan Tetkó is kerül mágikusan a vállára, hogy igazolja ott járt, tehát bemegy és bent talál egy Indiai templomi vipera ls egy Iránytűt ez is furcsa, de a lényeg a Piramis belseje ami egy leszállópályának néz ki.....

-Hangisan ordibálni kezd ott "Mi az életem értelme" +"Mi az életem Értelme", ebben a pillanatban Antigoné Oidipusz Akhilleusz Zeusz Vénusz Mohamed még Isten és

Jézus is továbbá Buddha Brahma a Hindu vallás képviselői, Visnu és legvégül Allah nagy fényességek közepette lejönnek a Piramisba és elmondják neki, hogy nem itt találja az élete értelmét, mert minden létező ember életének értelmét tartalmazó könyv jelenleg egy Harry Potter nevű ember birtokában van..... ;)

-Ki az a Harry Potter? Én megölöm és elveszem a Könyvet!!!!!!!!!!!!!! ;)

-Most ismét Harry Pottert láthatjuk a reflektorfényben, ez a pillanat éppen az idegen telefonhívása után van, akinek első feladata, hogy Harry végezze ki (mondjuk egy távcsöves puskával) álDr. Scmitt Pál-t majd az igazit is utána SP (a másik SP)-t is, ez az első lépcsőfok az emberiség megmentésében, de ha sikerül akkor ő (vagyis az idegen ráveheti a Kaszást, későbbiekbe majd Sauront és Gangalfot Luci Bácsi, azaz Sátán bátyám sőt Chuck Norrist is), hogy adják át neki Harrynek (természetesen telepatikus kényszer által) mágikus hatalmukat (mikor megkapod a skillt és a hatalmukat ők maguk is meghalnak; hát nehéz ügy de mit tehetnénk) ..... ;)

Harry elindult első küldetésére(olykor postolni foglya az eseményeket a www.ezmarhahosszuleszgyerekek.hu-weboldalon) : Harry a Vörös Térre megy (furcsamód az LMP-székház mellé) előveszi Harry az UZI-t, mert mintha hallott volna egy apró hangot a közelből felveszi és körbenéz Oidipusz Szemüvegével (de mégsincs sehol senki ezért előveszi, és természetesen: távcsöves puskával) Orbán Viktor („Isten, áldd meg... bűnhődte már e nép...”)-beszéde alatt kivégzi a helyszínen a beszédet hallgató SP-ket.....

www.ezmarhahosszuleszgyerekek.hu első post Harrytől:

-Nehéz ügy volt de megvan, remélem hamarosan visszatérhetek karosszékembe és megnézhetem végre az összes eddigi epizódot!

De a helyszínen jön az újabb telefon a rejtélyes idegentől aki mint már halottuk Harryhez hasonló:

-A helyzet ismét forróvá vált (sajnos nem volt elég a 3 SP kivégzése ), sajnos megint túl sokat kell kérnem tőled Harry az emberiség még mindig veszélyben van!

Harry most nagyon dacos , de azért folytatja a feladatot!

az idegen folytatja:

-Harry az előző sikeres akciódért tehát megkaptad (telepatikusan átküldtem neked, közben persze a Kaszás meghalt de ebben a helyzetben ez nem számít :S) a Kaszás-Skillt minden mágikus képességével és tessék ajándékba még kapsz pár EON-részvényt is! -És a következő küldetésed az, hogy a Karácsonyi cécó alatt kivégzed közvetlenül a Karácsonyfa alatt a Mikulást és Kula Bácsit!

Harry elteszi az EON-részvényeit és nagyon örül új képességeinek is amit a nagy Kaszástól ("kapott")* ! *vagyis inkább a rejtélyes idegen telepatikus képeségeivel teljesen kizsigerelte kifosztotta____ :S

-de jelen esetben ez nem is számít mert haladni kell tovább Harrynek :S www.ezmarhahosszuleszgyerekek.hu 2. post Harrytől:

-sikerült a küldetés de ezt nem is merném kommentálni (ha elmondanám elborítana benneteket a Cifraf@sás), nyilván 12 éven aluliak is olvassák a blogot! :S -erről az egészről csak annyit, hogy végülis sikerült a küldetés, teljesen elborított közben az Orgazmus szóval átvertem Kula Bácsit és a Mikulást is ("ezesetben odasóztam neki pár mondatot a békéről való tárgyalás ürügyén") végülis sikerült és a Karácsonyfa alatt elővettem az Uzi-t és ami azután következett azt inkább nem részletezném, a lényeg annyi, hogy a Karácsonyfa (már ami megmaradt belőle) alatt tocsogott a vér és a szar!

rejtélyes idegen következő telefonja Harryhez a "sikeres" küldetés után:

-Remek Harry teljesítetted a küldetést megkapod az előző telepatikus módszerrel Sauron hatalmát, de a későbbiekben legyél egy kicsit gyorsabb, óvatosabb, és finomabb, és ha szabad ilyet kérnem ne csinálj ilyen nagy ostobaságot, mert ez nem játék, az emberiséget kell megmentened! Következő azaz harmadik küldetésed a következő Fekete Listán szereplő egyének kiiktatása: II. Tehéntőgyfejű Erzsi, Gyurcány Ferenc, (sajnos Ron és Hermióne Oknyomozó is a halállistára került sajnos túl sokat szerepeltek mostanság és ezért fennt kell tartani az egyensúlyt), természetesen: A Majom, csökkenteni kell a fajt(a rejtélyes idegen feljegyzései szerint inkább kiirtani) de ez Harrynek gyerekjáték egy kis semmiség lesz, tehát: Megalodon, az Országgyűlés tagjai, (futólag Harry számolja fel a világ terroristáit, tehát): Terrorizmus megszüntetése, a Buddhizmus és Hindu vallás gyakorlói (túl sokan akarnak Harryhez és a rejtélyes igegenhez hasonlóak lenni, de mindenki tudja, hogy belőlük csak 2 lehet, Harry a tanítvány, és a rejtélyes idegen a mester aki segít Harrynek megmenteni az emberiséget), ZomBain (most már végleg el kell tűnnie), Tom Selleck, David Hasselhoff, a Disco-"királyok", pár Sárkány, Anthony Hopkins, Nicholas Flamel, az Alkímia kutatói és az összes ember a földön akinek valaha köze volt A Bölcsek Kövéhez, Diáktüntetés szervezői, Szarvasbogár Birodalom-Királysága, Olümposzon élő társaság, az Üvegfúvás a Tetkókészítéssel a Tabu társassal és az Activityvel tevékenykedők kis csoportja, az AC/DC-koncerten, és a Rammstein koncerten résztvevő tömeg, az Így jártam anyátokkal-ból Barney Stinson, azután még ki kell végezni: Don Corleone-t, Ékszerteknősöket, a Könyvírás és a Pénz feltalálóit, ezután hátravan a múltban a Word izé ;) World megtisztításához: Karl Marx Adolf Hitler Homer Simpson Homérosz Petőfi Sándor, Nádsady Ferenc, Hoffmann Rózsa, és Harry előző Randipartnere, végül még: Narancs Költők Holt Társasága a Narancskirály és az LMP-székház tagjai.....

Harry napokkal a küldetés a Fekete Lista megkapása után, miután a listán szereplő elemeket mind egyesével gyorsan kiiktatta, sétálgatva az utcán általa kivégzett barátaira Ronra és Hermióne Oknyomozó-ra (és futólag anno Bella által kivégzett keresztapjára Sirius Blackre) emlékezve sétál és sír a Zsebkendőbe a Roxfort felé tart és azt reméli, hogy végre hazatérhet pihenhet és megnézheti végre az összes eddigi Harry Potter filmet!-mert Harry amúgy is már nagyon pipa erre, hogy még mindig nem mentette meg az egész emberiséget és még most sem hagyják békén.

www.ezmarhahosszuleszgyerekek.hu 3. post Harrytől:

-Már mindent megtettem remélem már hazamehetek és vége lesz ennek az "Élet Értelme" azaz "Életem Értelme a Teljes Emberiség Megmentése" rémálomnak, és remélem végre megnézheten a HP filmjeimet!

a rejtélyes idegen következő telefonja:

-Harry Gratulálok! Nagyon sokat elértél, sokáig jutottál ezért meg is kapod a jutamadat ami nem lesz más mint Gangalf és Luci Bácsi, azaz Sátán bátyám hatalma minden skillük, és még 1 darab A Bölcsek Köve-ből, és Japán-Magyar zsebszótár MP4-es lejátszó Házimozi-rendszer egy tál Tökleves Iránytű Indiai templomi vipera és egy Gitárszóló.

-Inkább ne gitározz, mondd meg végeztem e végre?-ordítja Harry dühösen a mobiltelefonba!

a rejtélyes idegen válaszol:

-Harry nagyon büszke vagyok rád majdnem végeztél, de volna itt még valaki akit le kéne rendezni; a Könyvet akarja! Nagyon dühös meg akar ölni egy mérges és hataloméhes Radikális UFO- fanatikus aki bejárta a világot! De előbb találkoznunk kell utazz ide a Roxfort elé, beszélnünk kell.....! ;)

www.ezmarhahosszuleszgyerekek.hu 4. post Harrytől:

-Már nagyon elegem van ebből de ezt le kell rendeznem meg kell tudnom ki az a hozzám hasonló rejtélyes idegen, le kell számolnom új ellenségemmel a Radikális UFO-s sal és amúgyis már haza akartam menni!

A Roxfort elé érve meglátja Kennyt a South Parkból, igen ő a rejtélyes idegen ő az a Harryhez hasonló személy! De most bajban van a Roxfort előtt fekszik sok késszúrással a testében és az Ufo-fanatikus templomi viperájának sérüléseivel, hamarosan meg fog halni Kenny de előbb még beszélnie kell Harryvel:

-Harry én vagyok az a személy aki ugyanazt a képességet birtokolja amit most te vagy régebben Jézus, ezért most nagyon figyelj, Eric Cartman rávett erre az egészre, azt hittem segíteni fog, de átvert és összejátszott az UFO-fanatikussal le kell győznöd és meg kell ölnöd mindkettőt, Harry többször próbálkoztam régebben Öngyilkossággal, hogy felfedjem ezt a Feltámadás képességemet, ezért tudom, hogy csak holnap fogok Feltámadni, már elég sok személy teljes hatalma van nálad pl. Kaszás, Sauron, és Gangalf, Luci Bácsi, azaz Sátán bátyám de felhívtam Cartman gyilkossági kísérlete után barátomat Chuck Norrist aki egyetlen érintéssel megoszthatja veled a képességeit, Harry végezned kell velük különben a Föld megsemmisül!!!!!!!!!!!!!!!!!!-ezután pár másodpercre már halott is volt Kenny.......

www.ezmarhahosszuleszgyerekek.hu 5. (utolsó)post Harrytől: -Utolsó fejezethez értünk ideje, hogy szembenézzek sorsommal!

megérkezik a Roxfort elé a fanatikus UFO-s:

-Harry add át a Könyvet és Oidipusz Szemüvegét, így megismerhetem mindenki Élete Értelmét!-mondja az őrült UFO-kutató.

-Soha nem adom át a könyvet és a szemüveget, persze már a rólam szóló oldalt megsemmisítettem a könyvből, és bennem van minden jelentősebb nagyhatalmú lény végtelen hatalma ereje úgyhogy nem győzhetsz le!-válaszol dühösen Harry.

-Nem számít, hogy te benne vagy e a világuralmunkhoz úgyis elég információ van benne!-válaszol az UFO-kutató

Ebben a pillanatban mindketten előhúzzák a saját Indiai templomi viperájukat és egymásra támadnak, nem kell sok, hogy Harry felülkerekedjen az "ŰRültön"-"őrültön" és bevigyen egy halálos Chuck féle ütést a koponyájába a viperával, végre Harry győzött és a bolygó ismét megmenekült, de ekkor megjön Cartman......:

-Aztarohadtmocskoséletbe úgy terveztem, hogy mostmár régóta a föld alatt fekszel a porban, ezt nem élhetted volna túl az én tervemet nem semmisíti meg Harry Potter én fogom uralni a világot!!!!!!!!-válaszol Cartman......

Már ököllel verik egymást Harry és Cartman de hiába Cartman minden törekvése Harry nyer a világ megmenekül és Harry visszamegy a Roxfortba és végre elkezdi megnézni az összes eddigi Potter filmet és senki nem zavarza őt.......

2012. dec. 31. 02:42
 553/587 anonim ***** válasza:

ezt a két történetet írd meg, lássuk mit hozol ki belőle ;) :

cím:

Harry Potter és a Váratlan Utazás a Delta Kvadránsba; avagy: Borg Testben Ébredve; és Voldemort Harry testében ébredve

téma:

-Harry távol az otthonától a Delta Kvadránsban váratlanul egy teljesen idegen Borg testben ébred és szeretne hazajutni; közben Voldemortot is nehezíti, hogy ő pedig a Roxfort előtt a földön a porban ébred Harry testében; és szeretné megtalálni Harry lényét, lényegét, lelkét, és szeretne végezni vele megint, középúton találkoznak.....

lista:

-II. Tehéntőgyfejű Erzsi

-Doktor House

-USS Lupus

-Borg Kollektíva

-Seven of Nine

-Asszimiláció

-Kormányzóhivatal

-Dakota Temető

-Potter Vallás

-Kedves Vezető

-Kitérő Manőver

-Hóágyú

-Diagnosztikai Központ

-Deflektorágyú

-Titán

-Citromkirály

-Darth Sidius

-Nils Holgersson

-Horthy

-Jézus

-Herkules

-Szilveszter

-BUÉK

-23-as szám

-PropánBután

-Tűzlétra

-Kiszel Tünde

-Shrekzombi

-Tasmániai Ördög

-Beszélő Lépcső

-Három Királyok

-Belzebub

-Cukorborsó

-Toxikus Hulladék

-Johnny Test

-Omega

-Tórium Izotóp

-PlüssNyúl

-Horst Fuchs

-Herceg aki Fogoly vagyis Fogooly aki Herceg ;)

-Mózes

-Mónika Show

-Popey

-Super Mutáns

-Viszkető Far

-Ugató Kobra

-Szürkék

-Proletárdiktatúra

-Villa

-Kommunizmus

-Feudalizmus

-Mackótestvér

-Kokain

-Terhes Férfi

-Fecskefészek

-Sáskajárás

-Panaszkönyv

-Cédrus

-Pókháló

-Olajfa

-Beszélő Bálna

-Kereszthalál

-Fluor Film

-Flo Rida

-Karácsony

-Szenteste

-Reszkessetek Betörők

és a másik rész:

cím:

Harry Potter és az Évértékelő Beszéd (2012)

téma: Harry Potter (a Roxfort új Köztársasági Elnöke szerepében) évértékelő beszédet tart a 2012-es évéről.....

lista:

-Orbán Viktor

-Matolccsy György

-Costa Concordia

-Zámbó Krisztián

-X-Factor

-PSY

-Gangnam Style

-Diáksereg

-Dynamo

-Ördög Nóra

-Hajdú Péter

-VV Cristofel

-Sandy

-Kacsaszáj Királynő

-Mordor

-Hobbit

-Bella

-Edward Cullen

-Simon Cowell

-Disney

-Star Wars

-Barack Obama (Elnökválasztás)

-Higgs Bozon

-SP

-Dallas

-Bosszúállók

-Marvel

-Felix Baumgartner

-Sebestyén Balázs

-Damu Roland

-Curiosity

-Big Jump

-Olimpia

-Boldog Újévet!

-BUÉK!

-2012

2012. dec. 31. 03:39
 554/587 anonim ***** válasza:

ja igen teljesen elfelejtettem a második történethez a:

Harry Potter és az Évértékelő Beszéd (2012)-hez plusz+ 2 kód a listához:

-Maya-Naptár

-2012. 12. 21. Világvége

2012. dec. 31. 03:46
 555/587 anonim ***** válasza:
100%

Harry Potter és a Váratlan Utazás a Delta Kvadránsba; avagy: Borg Testben Ébredve; és Voldemort Harry testében ébredve

(II. RÉSZ, az előző folytatása)

Prológus: Sötétség...

- ANNNNNNYAAAAA!!!

- Igen, bubukám?

- TÁMASSZ FEL DE KURVGYORSAN!!! ÉS KÉREK SAJTOS PUFIT!!!... MEGDÖGLESZ, POTTER, ÉS TE IS, KYLE!!!

- vágás, bár ez még a prológus -

Államosítják és a Roxfortba olvasztják a Harry alapította Johnny Test Feltámadási Akadémia és Reinkarnációs Varázslóiskolát (Harry nagy rajzfilm-rajongó, kívülről tudja a Nils Holgersson-t, a Mackótestvért, a Popey-t, sőt a Reszkessetek betörőket is, bár igaz, az nem is rajzfilm...), így csak egy új tantárgyként tanítják, a szaktanár Harry lesz.

Sokan feltámadnak, akiket Harry megölt az előző epizódban, Ron, Hermióne és egyéb nélkülözhetetlen szereplők, és sajnos olyan egyedek is, akik jobb, ha inkább dögölve maradtak volna, így Tehéntőgyfejű Erzsi és SP is, bár hogy melyik, azt nem lehet ránézésre megmondani...

ÉÉÉÉÉÉS most a LÉNYEG!

Harry-szál: Harry Szenteste napján, még Karácsony előtt korrepetálást tart a Dalai Lámának, amikor egy vasból készült 23-as szám repül felé, de ő kitérő manóverrel... kitér előle, de egy ebből kifolyó ok-okozati összefüggés hatására testi és pszihikus traumát szerez a halántékára (azaz beveri a fejét az ablakkeretbe, amin az Omega együttes posztere van felragasztva), de már nem tud a Praktiker panaszkönyvébe írni, hogy "hogy a fr@ncba csinálhatják az ablakkeret sarkát ilyen élesre, b@zzeg?!?!", mert elveszti eszméletetét...

Voldi-szál: A Nagyúr épp az Egész Évi Star Trek Maratont nézi az AXN SCI-FIon, amikor a toxikus hulladékkal átitatott chips hatására eszébe jut, mi lenne, ha kombinálnák a kommunizmust a feudalizmussal... egy kokain-függő terhes férfi proletárdiktatúrája... ja, az már megvolt Sztálinnal...

Miközben ezen agyal, a Halálfalók hadgyakorlata balul sül el, és egyszerre találja el egy hoágyú és egy deflektorágyú, amit a TESCOban vettek, és ő is teljesen ki lesz... ütve, ponotsan akkor, amikor Harry.

Harry-szál: Harry egy furcsa helyen ébred, valami űrhajón, látja is egy ablakból a Földet. Voldihoz hasonlóan nagy StarTrekFan (rákeresett pár részre a youtubon és olvasta a Wikipédiát) és arra az asszimilációra jut, hogy asszociálódott egy Borg-testtel! Na, több ilyen tudományosan lehetetlen kifejezés közepette néz egy borg kollektívát, ami egy furcsa szoborszerű izé, ami titánból van és a Citromkirályt, Dark Sidiust ábrázolja, aki úgy néz ki, mint Horthy Miklós!

Ekkor megjelenik Doktor House, a Super Mutáns, és elmondja, hogy most a USS Lupus fedélzetén van, a Nasa és az ENSZ közös viszkető farát képező űrhajón, a Diagnosztikai Központban, ami egyébként Tórium-izotópból épült a Szürkék és Horst Fuhchs segítségével. Az említett showman is feltűnik House mellett, és azt mondja, hogy direkt azért ragadták ki mágikusidegenűrizéstechnikával Harry lelkét a testéből, hogy beletegyék a Borg testbe, pontosabban a Borg testében lévő Plüssnyúlba, amin keresztül lehet a testet irányítani. Fuchs azt mondja, egy Dakota Temetőben talált csontokból csinálták a testet, Borg mintára, mert még ő is, és House is Star Trek rajongó. Harry elcsodálkozik, és megkérdezi, hogy még ki nézi a Star Trek-et. House elkezdi sorolni, hogy: Herkules, Jézus, Mózes, Kiszel Tünde, a Három Királyok, Belzebub, sőt a cukrosborsót zabáló tasáminai ördögöt is megemlíti.

- De most nem ez a lényeg - mondja Horst - Hanem az, hogy ez a titánium-tórium ötvözetes borg test most és csak most és csak itt, a WS Tevefosban csak félmilliárd forint!

- K@ssolj, fuxos digó! - csattan rá House és egy Ugató Kobra Csapással leüti Horstot.

- Harry - fordul a doki Harryhez -, azért kerültél ide, mert félő, hogy Eric Cartmen nem halt meg... végleg.

- De az hogy lehet? - értetlenkedik Harry.

- Nem tudom, de azt igen, hogy mikor Flo Ridában, Szenteste néztem a Passió II-t, a jelenetet, amikor cédrus és olajfák között zajlik a Második Kereszthalál, majd hirtelen beugrott valami, és indokolatlanul átmentem a másik terembe, ahol a Fluor Film ment, ott csak egy ember ült nézni azt az undormányt. Valami nagyon nem volt rendben, talán azért, mert egy fecskefészek volt a fején, és olyan pólóban volt, hogy "Vissza a Mónika Show-al! Hiszünk benned, Mónika!"... ja nem, az én voltam! A f@szit nem láttam, mert árnyékba volt, de tudom, hogy ő volt Cartman hímnős apanyája, aki tűzlétrát szokott magának feldugni. Nem hiába nézte azt a filmet, készül valamire...

- Ebből tudod, hogy Cartment akarja feltámasztani?

- Kételkedsz a zsenimben, te Ironman?

- Igen.

- Akkor... b@sszus, te rosszabb vagy, mint Cuddy.

- Mit kell tennem?

- Mivel megfosztattál a mindenható hatalmadtól, nem lesz olyan könnyű megölni végleg Ericet, tehát beletettünk ebbe az izébe, amiben harcolni tudsz.

- És hogy juthatok haza?

- Hát arról halványlila fIngom sincs, de azért BÚÉK!. - feleli nagy bölcsen a doki, majd bekap egy Vikodin-tablettát, nagyon NAGGGYON hatásosan.

Voldi szál: Voldemort Harry testében ébred, és rögtön ki is használja a lehetőséget: pókhálókat varázsol Dumbledore orrlyukába, a villákat bekeni nemmondommeg mivel, egy Shrekzombi-t szabadít el a kastélyban, és egyéb érdekes csínyekkel rontja Harry jóhírét. Eközben keres, kutat, hogy mi történhetett, és döbbenten mered egy TV képernyőjére: a Star Trek Maraton megy, és Seven of Nine (hehe gugli), Doktor House és Horst Fuchs egyszerre szerepel benne!!! Mi a fészkes Szilveszter esti sör-pezsgő-bor-kóla-takonyfolyam folyik itt?!?! És az a borg miért beszél Harry hangján?

Eközben, valahol a fr@ncban a tengerben egy Beszélő Bálna igazi sáskajárásba kezd: felemelkdeik a levegőbe, és elkiáltja magát: „KAPJÁTOK BE GYÍKOK, ÉÉÉÉN LELÉPTEM!!! BASZÓDJ MEG POTTER, ÉS TE IS, KYLE, TI MOCSKOS ZSIDÓK!”

Folyt. köv. a Harry Potter és az Évértékelő Beszéd (2012)-ben ;)

2013. jan. 1. 15:01
 556/587 anonim ***** válasza:
100%

Bakker...

kieg.: House: - Harry, tudtad, hogy a Delta Kvadránsban vagyunk?

- De hisz itt a Föld mellettünk.

- Hát ez az!

2013. jan. 1. 15:02
 557/587 anonim ***** válasza:

(II. RÉSZ, az előző folytatása) (_--folytatás):

House: - Harry, tudtad, hogy a Delta Kvadránsban vagyunk?

Borg_Harry: - De hisz itt a Föld mellettünk.

House: - Hát ez az! Véletlenül a Lelked mellett Harry amit sikerült megmentenünk és bezárnunk ebbe a Borg testbe; véletlenül az egész Föld bolygót is transzportáltuk, és most az egész Föld itt kering a végtelen űrben a Delta Kvadráns kellős közepén!

Borg_Harry: -És ez az egész nem fog feltűnni a földön?-válaszol dühösen Harry.

House: -Az elviselhetetlen hideget talán megérzik, de az semmiség lesz ahhoz képest ami még ránk vár!

Borg_Harry: -És mi az ami még ránk vár?

House: -Hát Cartmen még nem halt meg! De egy előnyünk azért van; mert Cartmen nem tanulta meg pontosan ezt a Buddhista feltámadási dolgot, nem nézte meg nem látta még a Felhőatlaszt sem, de még nem járt egy feltámadás órán sem a Roxfortban, ezért az utolsó hibás feltámadása után egy Beszélő Bálna testébe kényszerült, így nyertünk egy kis időt!

2013. jan. 1. 17:19
 558/587 anonim ***** válasza:

előtörténet:

Harry Potter és a Tisztán Látó Szem/A Félrehallás

-A Majom beül (még mindig süket egy kicsit 21.-ei csata óta.) Trelawney-hez jóslástanra ahol az egyik órán hall valamit a ("Kell egy Tisztán Látó Belső Szem")_--amit:Kell egy Tisztán Látó Szem-nek hall félre és úgy gondolja szükség van 2 darab Tisztán Látó Szemre ezért puszta kézzel kitépi és kiveszi Ron 2 szemét és ledobja maga elé az asztalra......

Harry rájön, hogy itt valami készül,... ;)

Hamarosan a Ront ért szemvesztés ellenére Ron Telepatikus képességei felerősödnek és a jövőbe fog látni, sajnos már szemek nélkül telepatikus víziókkal álmokkal látomásokkal.....

-Később estefelé A Majom holttestét megtalálják a Roxfort előtt..... ;)

na és ami a lényeg: a Harry Potter és az Évértékelő Beszéd (2012)-után ez a történet jön ;) :

cím:

Harry Potter és a Kódfejtés/avagy A Majom Titka és nagy terve lehetséges halála után/Az Anagramma/avagy(Harry Potter és a gkédévptőzgqletvnkltézgős*# 96/558)*2

téma:

Harryék a Majom váratlan halála után és Ron szeme elvesztése és új telepatikus jövőbelátó képességei után meg akarják fejteni a Majom titkát, a legelső könyvének anagrammáját, amiből talán kiderül, hogy mi volt, azaz nyilván lesz; tehát a Majom lehetséges halála esetére mi volt a Majom nagy terve? Harryék Ron sérülése ellenére szorgalmasan dolgoznak a Kód megfejtésén.......... ;)

lista:

Harry Potter és a gkédévptőzgqletvnkltézgős

# 96/558

__Most Az egyetlen Kód a listában, a Majom legelső könyvének címe, maga az Anagramma a Kód amit Harryéknek meg kell fejteniük, ha sikerül megfejteni a Kódot akkor kiderül a Majom rejtett titka az új terve a halála utáni időre tartogatott terv/csapda/vagy biztosíték?.....

___ez dől el a következő részben..... ;)

2013. jan. 1. 22:46
 559/587 anonim ***** válasza:
100%

Harry Potter és az Évértékelő Beszéd (2012)

Harry: Harry a Borg-testben, House, és a még eszméletlen Horst Fuchs a USS Lupus fedélzetén az Eric Cartmen elleni csapáson tanakodnak, miközben a halálból visszatért Eric egy bálna testében PSY-al, Damu Rolanddal és Simon Cowellel ropja a Gangnam-táncot az X-factorban. Ők együtt a BÁLNYA.

Azt eszelik ki, hogy Mordorból importálnak Bosszúálló Hobbitokat, hogy segítség a támadást, de a Marvel és Tolkien nem akarják megosztani a szerzői jogokat. Néhány telefon, egy kis Dallasi praktika (9 mm-es Colt), Star Wars-os „módszerek” és némi Disney-i pofátlanság után végül VasFrodó, Gandalf Kapitány, Super Samu és a Hihetetlen Sarumán (Zöld Sarumán), másnéven a Far-basztikus Négyes végül csatlakozik.

Voldemort: Voldi, Harry testében már ámokfutásba kezd: először elfogja Kacsaszáj Királynő Bellát és Edward Cullent, kikötözi őket a Londoni Olimpiai stadionban, de mikor látja, hogy csak csillognak és nem égnek el a napon, hívja a haverjait, Dynamot, a bűvészt, VV Cristofelt, és Sandyt a SpongyaBobból, együtt éneklik a „Be-be beeeeee”-t a Metalicától, és együtt röhögnek a csillogó vérszívókon.

Harry: Harryék felveszik a kesztyűt: elmennek az X-Factorba, hogy megmérkőzzenek Ericcel. Az egyetlen esély a győzelemre, ha a zsűri kiszavazza Eric fent említett csapatát, és ők nyerik meg a versenyt. A Higgs Bozon felfedezése óta nem látott látványossággal készülnek: Harry a Curiosity és Felix Baumgarter-t megfélelmlítő ügyességgel énekel Sinatra-számokat, és a többiek kísérik zongorán és filharmónikuson. Még Barack Obama is megemlítette ezt a produkciót az Elnökválasztáson.

De Cartmenék is készültek: SPtől (még mindig nem tudni melyiktől) a Big Jumpot adják elő, Hajdú Péter hárfás kíséretében.

A Zsűri, azaz: Ördög Nóra, Zámbó Krisztián, Sebestyén Balázs és Egyismeretlenfaszi ValamihülyeéslejártTVműsorból azonban Voldemort csapatának, a Halálfalók 2-nek adja a díjat, az Aqua- Barbie Girl fenomenális előadásáért. Így Eric veszít ugyan, ami akkora depibe sodorja, hogy két napig nem tud röhögni, de Harry sem nyer, aminek az a következménye, hogy évértékelő beszédbe kezd a színpadon:

„Kedves Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim, polgártársak, Edward Cullen! A 2012-es év mindannyiunk számára nagy jelentőséggel bírt... A Föld és az emberiség mindannyiszor került veszélybe, de ÉN, Harry Potter, a Túlélő, a Kiválasztott mindig fedeztem az Önök seggét. És ezért nem vártam soha semmit, némi védelmi pénzen kívül.

A Roxfort 134 alkalommal dőlt romba, a diáksereget 315-ször tizedelték meg. Most, 2013 hajnalán azt mondom Önöknek, igen! Túléltük! Orbán Viktor miniszterelnök (mindenki feláll: „Isten áldd meg... bűnhődte...”) és Matolccsy György seGg-edelmével... á a fr@ncba is, nincsenek itt. Meg kell hogy mondjam, rühellem az egész bagázst, úgy ahogy van, és felejtsük el őket, oké? Bár még arra sem méltók, de mindegy...

Most, hogy így Borg-testbe vagyok zárva, és látván, hogy az én ártatlan, szexi és hamvas kis porhüvelyemet a Sötét Nagyúr vette birtokba, hát k@rvára be vagyok pöccenve!!!

Eric Cartmen további sorsáról majd a Kerületi Ügyész fog gondoskodni... ja, most kaptam egy fülest, miszerint Ericet visszateszik majd a saját testébe és kitörlik a memoárját, hogy továbbra is ellássa Önöket zsidózásos beszólásaival...

Ja, és még annyit, mielőtt újfent kinyírnám Voldit, azt a kis tetűt és visszafoglalnám a testemet: 2012 nemcsak a katasztrófák és az Olimpia éve volt... ja de! 2012. 12. 21 –ére a Maya Naptár ?téves? értelmezése folytán Világvégét jósolt nagyon sok netes blog, sőt, egy filmet is csináltak belőle, szóval jogosan gondolhattuk igaznak is! De megintcsak ÉN kellettem, hogy megállítsuk az összeomlást. Mert ÉN, 2012-ben jöttem rá életem értelmére: hogy az Önök hájas seggét védelmezzem, ami folyton fingot ereget és ami tönkreteszi bolygónk légkörét, miközben maguk, muglik és pukik meg mágusok meg zsibárusok, túlszaporodnak ezen a bolygón! Hát ez az életem értelme: segíteni az emberiséget elpusztítani a Földet! Szép kis meló, mondhatom! Legalább kártyával fizetnének...

Na, a lényeg az, itt az Újév, 2013 és mégtöbb esztelen, gusztustalan, de marhajó ÉN, Harry Potter, hisz az egyetlen feladatom az életben, hogy mindannyiuk seGgét nyaljam! Nem, Edward, nem szó szerint... legtöbb alkalommal... Tehát Boldog Újévet mindenkinek, folyjon a pezsgő, a vér és a sperma, BÚÉK!!!”

-Kimerevedik a kép, és kör alakban Harry arcára szűkül a képernyő, Hollywoodi közhely szerint, miközben ordítva a közönség közé veti magát a színpadról.

2013. jan. 2. 14:21
 560/587 anonim ***** válasza:
100%

kieg.:

A köralakú, merev képernyőről Harry feje megmozdul és ennyit mond a nézőknek:

"Legalább láttuk Voldemortot elénekelni az "I am a Barbie girl"-t...

És a kép végleg beszűkül és lemegy a stáblista.

2013. jan. 2. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!