Harry Potter és a halas húsgombóc tekercs. Ez a legjobb?
Harry Potter és az Elmeotthon - A vadászat 2
J.K.Rowling sokkot kapott,amikor Hermióne felhívta,ezért ideiglenesen megint Schmidt Pál vette át a könyv írását.Hermione Oknyomozó csúnyán elszúrta és már előre fogta a fejét.Még a foosban fetrengő Harryről is elfeledkezett.Vajon Schmidt Pál elmeotthonba juttatja az olvasókat is különleges és elragadó stílusával?Mi lesz velünk?Kiderül a következő részben!
Harry Potter és az Elmeotthon - A vadászat 3
-A harmadik részben Hermione Harry és Schmidt Pál nyomtalanul eltűnik valaki elrabolta őket
-Dobbyra hárul a nyomozás folytatása az eltűnt személyek megtalálása
és a:
Harry Hotter 2-ben megkezdődik a nagy maffialeszámolás.....
Harry Potter és a párhuzamos Elmeotthon dimenziója
avagy: az Elmeotthon - A Vadászat 4 és a Harry Hotter 3
avagy kettő: Egy (sz)exdoktor naplójából
E rendhagyó műben maga Schmitt Pál írja le személyes élményeit, naplóbejegyzések formájában.
"3, napp: Heri egy balfvsz: mikor végre kimasztyunk a zsákokból, ez a hüje beverte a pofáját egy árbocba, merhodj egy halyora hurcoltak mínket. Montam, 'mi ez, a Karib-tenger kalózai?', kiderült, hodj tényleg az... szowal mondtam neki, segiíthetnék, me latom, hogy vérzettt, mire aszt vágta a felyemhez, hogy egy áldoctor csak ne tapogassa őt. Herr Mijóne valami dzsekis szperrrrrrrróval hetyeg. ha a hazug csalókra bukik a csaj, rám mé' nem?
5. napp: depis vagyok, ít hánjunk és hánjkolódunk a tengeren. unatkozom, asssszem hamisítok magamnak egy diplomát, hódj ne tunnyek feleslegesnek... má szerelik fel a pallókat..."
Harry Potter és a Hoponopopó tanfolyam,különkiadás
Harry nagyon zokon vette,hogy kimaradt az eddigi részekből és hogy az alkoholista,csöves hasonmásával foglalkoztak inkább egy párhuzamos dimenzióból,ezért most kapott egy külön részt,amiben csak ő szerepel.
Harry egy délután elment a Hoponopopó tanfolyamra és ott egy furulyával hoponopópópóóóztak egész nap.Harry a végére berekedt,de még maga sem tudja,mitől.Vajon a Majom küldte neki a titkos meghívót a Hoponopopó tanfolyamra?És vajon mi az a hoponopopó?És miért kellett hozzá furulya?És már megint mit akar a Majom?
Harry Potter és a Hoponopopó tanfolyam 2 - A Majom
-Harry nem lehet túl sokáig boldog mert az aktuális Gorilla-kiadó hazudott neki és a Majomnak is szán egy külön részt
-Egyébként a Majom most nem csinál semmi különöset egyszerűen lazul egy eldugott sőt!eldugott magyarországi! Welness-szállodában a Hoponopopó Welness Lazító Tanfolyamon belül, egy füves cigivel a szájában. Az egész rész a semmittevéséről fog szólni.
ui.:'-én azt gyanítom ettől Harry (Potter) nagyon ki fog akadni.....'/
ui2.:'-a meghívót Harrynek Voldemort küldte valamit tervez ellene azt még nem tudom mit, de az teljesen biztos, hogy a tanfolyamon Harry és a Majom nem találkoztak mert Harrynek Voldemort egy földszinti fapados Welness tanfolyamra fizetett be, a Majom viszont az emeleti luxus ellátásra fizetett be.
ui3.:'-nem volt ott semmiféle furulya azt csak Harry hallucinálta a sok drog hatására mert a Welness tanfolyam részét képezi egy nagyon erős drog koktél amit infúzióval adnak be.....'
ui4.:'-te jó ég mit fog ehhez Harry szólni! : annyira sikeres nagy nézettségű volt a második rész, hogy Majommal kötöttek egy szerződést egy 6 részes folytatásra aminek ugyanaz lesz a tematikája mint a második résznek.. tehát.: Harry Potter és a Hoponopopó Majom 1-6
Harry Potter és Cirka 50 ÉV -Lego KIADÁS
-Ez a rész ott kezdődik, hogy tudósok egy kis csoportja akik csak az időutazáshoz értenek több kissebb nagyobb baki után készítenek egy időgépet amivel lehetőségük lesz pár percig utazni az időben nincs sok idejük ezért random kiválasztanak két tudóst és visszahozzák a jelenbe; tehát kiválasztották Teller Edét és Teslát, visszahozták őket és akiknek az lesz a feladatuk, hogy életre keltsék a (méretarányos-nagyméretű) Lego figurákat és ezzel elkészíthessék az első "élő"szereplős LegoHarryPotter filmet, és ez az egész 50 évig tart, 50 év múlva amikor kész a nagy "mű" akkor a két már nagyon öreg tudós az időgéppel a saját idejükbe hozzák 50 évvel ezelőtti fiatalabb énjüket (de, hogy minek ez az egész és miért van ez a nagy titkolózás az egész körül?ez rejtély.....) aztán az időgép meghibásodik és mind a 4 tudós abban a korban ragad a már "élő" Lego Roxforttal és az összes Lego szereplővel, ez a történet hogyan gubancolódik ki a 2.részre az nagy rejtély., de amúgy az említett film elkészül...............
Harry Potter TV
-Manapság olyan sok új TV csatorna születik, hogy Harry úgy dönt ő is nyit egyet a "Harry Potter TV"-ét a saját maga népszerűsítése érdekében...............
Harry Potter és Robert Langdon
-Ebben a részben Harry a Da Vinci-kódbó ismerhető Langdon professzorral a Majom első könyvének címéből próbálja kinyomozni és megfejteni a rejtett titkot.....
"idézet".: Harry Potter és a gkédévptőzgqletvnkltézgős
-igazából nem tudom miről szól ez a rész, számítógép elé ültettek egy majmot és ő írta meg
# 96/338 03-11 09:39
Harry Potter és a Párhuzamos Dimenzió Elmeotthona feat. Robert Pattinson.
Harry úgy döntött, hogy bedobja magát a pop zenei műfajba. első albuma 2012. december 22-én fog megjelenni "Harry Potter és a Párhuzamos Dimenzió Elmeotthona" néven.
Több videoklip forgatását is tervezi, rendezőként természetesen Robert Pattinsont fogja felkérni. Az album teljes tartalmát Schmitt Pál személyesen íratta a szomszédjának takarítójával.
Harry nagyobb bevételre számít, mint amennyit a Harry Potter széria összes része hozott együttvéve. Elmondása szerint híresebb lesz, mint Jézus. Már ha túléli a világvégét 2012. dec. 21-én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!