Unatkozom, somebody help?
Figyelt kérdés
Helló, Rhaegor vagyok, a démon. Nincs ötletem, kit szálljak meg/kinek rágjam le a lábát/kit kergessek az őrületbe/kinek a fülén nyammogjak. (megfelelő rész aláhúzandó.) Ha van egy jó tippetek, egy ember, aki érzelmileg labilis és könnyen irányítás alá vonható, akkor kérlek osszátok meg velem, és repülök is. De önkénteseket is a legnagyobb szeretettel fogadok! *smile*2012. febr. 17. 14:09
2/10 A kérdező kommentje:
Éniiis *_* az egy jó dolog
2012. febr. 17. 14:12
3/10 anonim válasza:
Jajjj ne, megettem az utcsó kókjuszgojóóómat:(:(:(:'(
4/10 anonim válasza:
Van egy ötletem...szálld meg Chuck Norrist és nyammogj a fülébe. Aztán írd meg, mi lett.
5/10 A kérdező kommentje:
2# Ez rémes! És hogy élted túl?
3# Lehet, hogy megpróbálom, ámbátor féltem gonoszságos testi épségemet. De ha mégis megteszem, akkor számíts rá hogy a nyammogott fülű Chuck Norris majd bekopog hozzád egy csendes éjjelen...
2012. febr. 17. 14:57
6/10 anonim válasza:
Méééég azóta is depis vagyok, hogy megettem:(
Nem tudom mit fogok ezek után csinálni:(... lehet kihányom...
7/10 A kérdező kommentje:
Segítene, ha lerágnám a lábad? *__* Egyesek szerint kellemes.
2012. febr. 17. 15:30
8/10 anonim válasza:
Lehet, hogy segítene. De inkább kergesd az őrületbe, az jobb móka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!