Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nem ír senki a feltett...

Knox kérdése:

Miért nem ír senki a feltett kérdésemre?

Figyelt kérdés

feltettem itt egy kérdést napokkal ezelőtt.

igy szólt: hogyan nyomtassam ki a szkennelt képet torzulás nélkül?

na azóta egyetlenegy válasz sem érkezett.

na most arra lennék kíváncsi hogy olyan nehéz a kérdés, vagy ennyire nem érdekel senkit? :)

2012. febr. 16. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Tudnom kéne?
2012. febr. 16. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
sajna van ez igy:S..nekem több az olyan kérdésem amire 0 válasz jött mint amire kaptam választ ..
2012. febr. 16. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is jártam így, előfordul. Én mondjuk azt hozzátettem a kérdésemhez, h hozzáértők válaszoljanak. Nos...hiba volt :) Korábbi kérdésedre az lenne a válaszom, hogy akármilyen nyomtató is, de hozott anyagból dolgozik. Ha rossz a kép, nem tudod jó minőségben kinyomtatni. Ha rossz a nyomtató, szintén ez történik. Esetleg egy két programmal lehet picit élesíteni a képet, de nem sokat segít.
2012. febr. 16. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit értsünk torzuláson?
2012. febr. 16. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
me sajt
2012. febr. 16. 18:44
 6/10 A kérdező kommentje:

ilyen dolgokat sejtettem én is azzak de arra is gondoltam hátha van vmi mód amit nem vettem számításba. mindenesetre köszi.

másik hozzászólónak irom a torzulás annyit tesz jelen esetben hogy kinyomtatja de a betűk szára pl egyik oldala megvastagszik és csenevész betük lesznek nem pedig olyanok mint a betükészletből nyomtatottak. az meg igy kuka :)

2012. febr. 17. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor talán a beolvasó felbontását kellene megnézni(DPI)

Nálam 300-on van.

2012. febr. 17. 12:50
 8/10 A kérdező kommentje:
na azt még nem néztem köszi
2012. febr. 17. 15:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Mitől torzulna a kép? Ha normális a szkenner akkor nem torzulhat.
2012. márc. 4. 10:50
 10/10 A kérdező kommentje:
jó a szkenner csak a kinyomtatott kép torzul mivel hőnyomtatóval szeretném kinyomtatni.
2012. márc. 4. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!