Speper9 kérdése:
Reptoidok és a dubstep?
Figyelt kérdés
Szerintetek helyt áll az a teória, miszerint a Reptoidok hatalmas partiarcok? Tényleg ők küldik a dubstepet mi emberek meg erre táncolunk? Szkeptikusok kíméljenek!2012. febr. 12. 18:47
1/13 anonim válasza:
Mit fogyasztottál a kérdés feltevése előtt?
2/13 A kérdező kommentje:
Teljesen józan vagyok.
2012. febr. 12. 18:55
4/13 anonim válasza:
Ök csak kommunikálni akarnak velünk, nem pedig táncoltatni.
5/13 anonim válasza:
Nem áll helyt a teória. Ugyanis a dubstep magyarországról származik. A rézfaszú bagoly találta ki.
6/13 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam a reptoidok akarnak egy hatalmas év végi bulit.. világ vége meg a többi az hülyeség..
2012. febr. 12. 19:07
7/13 10inchhero válasza:
csak én nem tudom mi a lóhere az a "reptoid"?? de komolyan mi az??
8/13 A kérdező kommentje:
Überbrutál partiállatok akik nem ismerik a lehetetlen, és mint kiderül angol tudósok által, a dubstep alkotói. Kinézetre kb a politikusainkra hasonlítanak. Dióhéjban ennyi!
2012. febr. 12. 19:27
9/13 anonim válasza:
Akkor Skrillex egy reptoid "nagykövet"?
10/13 anonim válasza:
Mivan oroszlán, a politika kategóriában már leszerepeltél, ezért ide jössz hülyíteni a 10 éveseket? :) Ők még elhiszik amit hazudsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!