A Nokia mobilok tényleg elpusztíthatatlanok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 11:59
3/16 anonim válasza:
Egy mobil sem éri túl,ha kocsival áthajtanak rajta...
Amúgy a cégek folyamatos versengése miatt,bármikor leléphet a színről. (pl.Apple).
5/16 anonim válasza:
Csak ők élik túl a világvégét, nő meg Bear Grylls.
6/16 Detro válasza:
Samsung Omnia túlélte amikor átment rajta a kocsi...
Viszont a 3310 nem élte túl a kisbaltát és a tábortüzet :D
7/16 anonim válasza:
A régiekek arősek voltak, ez tény.. De a mostaniak...
8/16 I3ady válasza:
Igen azok én magyar vagyok viszont Americában élek így tudok magyarul és nekem mardt egy ien régről márt nem kellet szóval kidobtam az ablakon mikor leesett betort az aszfalt aztán egy kamaz át akart rajta menne re széttörött a felfuggesztás mikor az utat javították véletlen benne hagyták és a bulldózer el akarta takarítani a törmeléket de pont belemont és kettéhasadt nagynehezek kiszedték és elvitték a nasanak ahol 999999999999999 voltos lézernek tették alá de a lézzerel a kijelzőre lőttek ami kimendt az ablakon és levágta az empire state building teteját Chuck Norris odamant(kérésre) és belerugodt eggyet de eltört a lába így elmaradt a texaszi kopó leguljabb része Americának elege lett a pusztításaiból így repülővel rádobták japánra így pusztult el japán a japánok megharagudtak így kilődték a világűrbe tehát emberiség nem kell félni hogy rajtunk kívül lenne bármien életforma az űrben!!!
9/16 A kérdező kommentje:
nekem van egy Nokia 5310-esem
megpróbáltunk vele baseball-ozni de eltörte az ütőt :/
2012. febr. 10. 20:34
10/16 anonim válasza:
nokia 3310 powaaa nem kevesebb mint 8 évig a tulajdonosa voltam, de megyunk a divattal nemreg beujitottam egy jobbat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!