Hanna hol vette a laptopját?
azt hallottam, hogy 64 magos a procija, és még a 64MB-os SSD-t is támogatja. érdekes összeállítás, nekem is ilyen kéne.
amúgy ez az SSD támogatás úgy hangzik, hogy még nincs benne, tehát akkor majd valószínűleg Claudia fogja szétszerelni a gépet, és beletenni a meghajtót :D
(Barátok Közt)
Hidd el nem csak ilyen bakik voltak eddig a Barátok Köztben.
Emlékszik valaki arra a jelenetre amikor azt hiszem.. a Géza vagy a Vili ült a kikapcsolt, fekete monitor előtt, és annál nyomogatta az egeret?:D
ők szerintem tényleg nem tudják, a rendező meg lehet, hogy direkt tesz bele ilyet (nem azt az egereset), hogy aztán erről dumáljunk, és ezzel népszerűsítsük a sorozatot...működik :D
amúgy egyszer megnézném, hogy mit néznek a tv-ben, mert olyat még soha se láttam.
ui.: a legnagyobb és egyben legjobb baki, amikor Czollner közvetíti az eseményeket (F1), na, ez volt a legrövidebb rész is a BK történetében.
A Forma-1 közt azt jó volt ,ráadásul épp a dugásról beszéltek meg arról ,hogy kell egy doboz gumi hozzá, mert úgy biztonságos, erre eltűnik a hang majd jön az, hogy Rosberg jön kerékcserére. (Gumi-gumi ugyebár :)
Itt meg látszott, hogy arra nem vették a fáradtságot, hogy egy kicsit is hozzáértőbbel (egyik forgatókönyvíró általános iskolás fia pl.) megbeszéljék milyen ma egy csúcstechnikás gép. 64 magos proci és 64 MB SSD. 64 MB SSD-vel mit akar? Még a Windows se megy rá.
Emlékeztek a Szomszédokra, ahol Vágási Feri szerelőhöz vitte a gépét mindig mikor lefagyott? Meg ugye 10 ezer ft-ért vett eredeti Win95-öt.
http://www.youtube.com/watch?v=muZUZwXVi1s
El is mondja, hogy eredeti mikroszoft win95-öt akar venni, és csak 10 ezer ft kéne.
Egy másik videóban meg közli ,hogy a gépet megvettem, de a szoftverekre már nem futja. Ellopni meg nem akarom, mert nincs hozzá kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!