Szerintetek hány szilvásbukta egymásra helyezése után
tudnánk eljutni a Holdra, illetve az azt körülvevő
Halo-gyűrűre?
Figyelt kérdés
Bocsássatok meg a kategóriáért, de maszturbálás közben eszembejutott ez a kósza gondolat... és hát.. kíváncsi vagyok a véleményetekre! Úgy vélem, ehhez mindenképpen komoly számításokra van szükség... együtt meg tudjuk csinálni!! C'mon, we can do it! YES WE CAN!!
Gondolkodj már ember! És akkor mit egyenek a csillámfaszlámák!?
A szilvásbukta nem alkalmas erre. A cigánymeggyesbukta a megfelelő. De előtte meztelencsigákat kell beleköltöztetni. Abból kellene 34.935.345.783 db.
2012. febr. 4. 16:26
12/18 anonim válasza:
És kedves kérdező mikorra is tervezed ennek a szilvásbukta toronynak a megépítését, mivel igencsak rövid az idő, kevesebb mint 11 hónap van addig.. Most mihez kezdjünk? kezdjem már el sütni a szilvásbuktákat??
2012. febr. 4. 18:21
13/18 SmeoCorse válasza:
Amennyiben nem számoljuk a gravitáció (vagy annak hiánya) okozta nehézségeket, és elpusztíthatatlan buktákról van szó, egyszerű a számítás. Bár a töltelék mennyisége lehet az egyik változó az egyenletben, tételezzük fel, hogy 3 cm magasságúak a bukták. a Föld-Hold átlagos távolságával számítva 1.210.346.667 darab buktára lenne szükségünk, de az utolsó darabba, vagy kevesebb szilvát kell tenni vagy félbe kell törni, mert egyben már nem férne a torony teteje, és a hold közé.
2012. febr. 4. 23:26
14/18 anonim válasza:
Földtől mért közepes távolsága: 384,400 km és nézzük hogy egy szilvásbukta 5cm magas. Akkor 384,400km=384,000,000m=3,840,000,000dm=38,400,000,000cm. ezt osszuk el a bukta vett magasságával ami 5 cm az 7,680,000,000,00 DB buktát jelent.
2012. febr. 6. 17:56
15/18 anonim válasza:
Ezt én egy nagyon érdekes jelenségként tartom számon.
A szöveg az első oldalon nem tapasztalható, míg a második oldalon kifogástalanul, konfortosan megfigyelhető teljes tartalmával. [link]
Maguk miképp vélekednek ezen érdekes jelenségről?
2012. febr. 6. 20:41
16/18 anonim válasza:
Úristen ezt végigolvastam és most szakadok :D Köszi srácok :) 15/L
2012. febr. 9. 20:11
17/18 anonim válasza:
#4 Valami olyasmit olvastam, hogy addigra felrobban a Nap, vagy még előtte letér a Hold a Föld körüli pályájáról és katasztrofális eseményeket indít el, ami a Föld kipusztulását eredményezi. Szóval tényleg sietni kell!!! A maják meg tfh elszámolták 2012őt :D
De hogy a kérdésre is válaszoljak: ha rohadt száraz buktákat rakunk egymásra, (legyen supersize 10 centi magas) szerintem 4 milliárd kell, mert távolodik is a Hold a torony építése során, meg minimális amortizáció is van.
2012. febr. 26. 18:16
18/18 anonim válasza:
Az egészhez szükségünk lesz 404-re hogy megépítse majd a neutrínós hűmicsodaizé energiapajzsot, mert különben a reptoidok meg fogják semmisíteni a bukta tornyot, és akkor a kínaiak nyernek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.