Táborba jó csínyt? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Valami olyasmi kéne ami pár perc alatt meg van de mégis hatásos :P :'D Egy osztálytársunkat akarjuk megviccelni.Írjatok valamit mivel üssük el az időt. Telefonbetyárkodás?Mit mondjunk bele? xD Köszi a válaszokat.Minden szórakoztató vicces dolog jöhet :D2012. febr. 2. 19:07
11/20 anonim válasza:
Nem tudom már mennyire aktuális a kérdés, de ha ablakos faházban laktok, akkor este megcsinálhatjátok, hogy a kezetekre felhuztok egy kesztyüt, belenyomjátok egy tál ketchupba, este amikor felvan náluk kapcsolva a villany, akkor odanyomjátok az ablakhoz a kezeteket és kész.
12/20 A kérdező kommentje:
Ez jó majd kipróbáljuk :D
2012. febr. 18. 10:11
13/20 anonim válasza:
ja és úgy csináljátok, hogy a fejetek meg a testetek ne látszódjon, legjobb ha leguggoltok az ablak alá és onnan.
14/20 A kérdező kommentje:
Jah azt hittem a piros kézlenyomat számít ha majd megijednek tőle.De hogy tudom úgy csinálni hogy lássák amikor odarakom a kezem???Dobjam be kővel az ablakot?? :DD
2012. febr. 20. 17:36
15/20 anonim válasza:
Hát, amikor tudod, hogy többen is vannak bent, és nincs függöny vagy ki van húzva + fel van kapcsolva villany akkor megoldhatod a kődobálással, de csak kisebb kavicsokkal, de még akkor se lássanak meg téged semmiképp.
16/20 anonim válasza:
este amikor alszanak kiabáljatok az ablaknál,
dobjatok be az ablakon bűzbombát,hú azt nálunk fojton csinálták mi meg csak dobálgattuk kifele
vagy vizipisztollyal lőjétek őket
17/20 anonim válasza:
Táborba jó csíny? Hát na lássuk: Dugítsátok el a wc-t.
Samponozzátok be a tábortársatok ágyát. Hát kb. :P
19/20 kdragon válasza:
dobáljátok apró kavicsokkal az ablakot és visítsátok hogy én vagyok blódi méri jöttem , hogy kikaparjam a szemed !!
20/20 anonim válasza:
Ennyi marhát egy rakáson. Tojás a cipőben meg "véres kéz"? Anyáddal fizettetném ki a cipőmet, másrészt azért abba gondoljatok már bele, hogy egy gyengébb idegzetű, vagy félősebb egyén komoly pánikrohamot kaphat egy ilyen "véres kéz" poéntól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!