Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mivel dugítsam el hatásosan...

Mivel dugítsam el hatásosan egy vécét?

Figyelt kérdés

Írjatok, hogy minél jobban elduguljon mit kell belerakni?

Sokat, sokat írjatok!!!!

XDD

2012. febr. 1. 18:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
tartsd vissza egy napig aztán kulázzál egyet hatásos ám. én egyszer olyat szartam h vagy 10x kellett lehúzni xD. rendesen megverekedtem vele xDDDD (egy jó 30 percet bent voltam az biztos után 1/5 500 ml-es légfrissítő úúúúú milyen szag volt xDDDD
2012. febr. 2. 20:11
 12/32 anonim ***** válasza:
91%
Kulelj a klotyóba dobjál rá mézes wc papírt azt wc guriga és ugy eldugul hogy még 1 xer szarnod kell xD
2012. febr. 2. 21:36
 13/32 anonim ***** válasza:
b+ xD
2012. febr. 3. 09:19
 14/32 anonim válasza:

A cement és a showder tutira megteszi a hatását. Persze vigyázni kell, mert a beton átengedi a vizet. Ezért javasolok hozzá pár csomag két komponensű vízálló gyurmát gyurmát, vagy ha nincs ilyen, akkor belenyomhatsz pár kiló gittet is. a végén esetleg a repedések betöltésére használhatsz púr habot. Így biztos lehetsz a dolgodban...

sok sikert!

2012. febr. 5. 19:01
 15/32 anonim ***** válasza:

02-01 21:52

6nap múlva tényleg meghalok? :(

2012. febr. 6. 05:58
 16/32 anonim ***** válasza:
Igen, meghalsz.De mér csak...
2012. febr. 6. 10:52
 17/32 anonim ***** válasza:

denemááár légyszi :(

akkor inkább én megöllek téged ^^

2012. febr. 6. 15:34
 18/32 anonim ***** válasza:

Adok 1 1szerű 5letet

Vegyél egy zsák (50 kiló) cementet, egy köbméter sódert, egy betonkeverőt, meg egy vedret, meg a vizet köttesd be.

Elkészítés:

Indítsd be a betonkeverőt, adagolj be 12 liter vizet és fél zsák cementet. Tegyél hozzá annyi sódert, hogy sűrűn folyó massza legyen.

Ezt úgy hívják, hogy beton. Biztos módszer :D

Ja, és elfelejtettem hogy kell egy talicska is. Öntsd ki a talicskába a betont (ne akkor amikor már megkötött), és öntsd bele a WC-be.

Sok sikert XD

2012. febr. 7. 18:44
 19/32 anonim ***** válasza:
Ja, és elfelejtettem, hogy várj utána fél hetet hogy megkössön
2012. febr. 7. 18:45
 20/32 A kérdező kommentje:

jah a betonra már én is gondoltam! XDDDD

Nah mééég!!! És lehetőleg olyat, ami miatt nem rúgnak ki a suliból, vagy nem büntetnek meg, mert suliba akarunk eldugítani egy budit, meg egy kirándulóhelyen!

LOL

2012. febr. 8. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!