Szerintetek is kár, hogy nem lehet mamutot tartani háziállatként?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 22:04
2/9 anonim válasza:
Én ilyet sehol nem olvastam, tehát nyugodtan.
3/9 A kérdező kommentje:
Élnek még egyáltalán mamutok?:P
2012. jan. 26. 22:39
4/9 anonim válasza:
dehogynem lehet, nekem is van egy itthon, itt áll a hátam mögött
5/9 anonim válasza:
Ugyan! Itt eszi a füvet a kertben egy T-Rex :)
6/9 A kérdező kommentje:
De jó nektek:D Ha majd ellik,vagy szül,vagy nem tudom,mit csinál,tojást rak,dobjatok már nekem is egyet:P Azt hiszem,pont elférne egy a kertben úgy,hogy nem mozdul meg.
2012. jan. 27. 19:39
7/9 redfield01 válasza:
én tudok neked egy praktikusabb megoldást a japánok már árulnak zsugorított mamutot az még futkoshat is a kertedben.nekünk is ilyen van
8/9 A kérdező kommentje:
De nekem nagy kell:)
2012. jan. 29. 10:17
9/9 anonim válasza:
Szerintem abszolút kár. :( Sokszor gondolkoztam már azon, h ogy veszek egyet, csak még nem találtam megbízható eladót. Viszont a szobába az akváriumba van 2 bálnám. :) Most született 3 bálnabébi, és nincs elég helyem, a fürdőkádban tárolom az egyiket, szóval ezen a számon lehet érdeklődni az eladó bálnabébik után: 0630******9 :)) valamint tarok itthon gorillákat ( a spájzban), és kardfogú tigriseket,(a gardróbban),+ van két kockásfülő nyulam is a garázsban, de nem szeretem, h mindig összevesznek az ebédlőben tartott csimpánzokkal. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!