Ki találta fel a gumicsirkét?
Figyelt kérdés
Mert én viszont feltaláltam a gumiludat de hogy a gumicsirkét ki találta fel azt nem tudom.2012. jan. 25. 18:14
31/181 anonim válasza:
Ja de amúgy a nagy gyakoris megújulásban nem sok minden történt, csak sokkal rosszabb lett a főoldal. Áttekinthetetlenebb.
32/181 anonim válasza:
de rossz hogy nem lehet bammegozni xD
33/181 anonim válasza:
ez a szint..... ilyen gyökér az összes!
34/181 anonim válasza:
népszerű téma csáknorisz! oooob+ xD ez fájt
36/181 anonim válasza:
ajjajj! na most megyek! minnyá jövök 10 20 30 perc
37/181 anonim válasza:
Na ennyi volt a lendület, elfogyott? :D
38/181 anonim válasza:
banyek de sz.r telorol amúgy azt a f@szt majdnem megvertemxdd belekötött félre írásba nmis az h azt írtam volna h mjen vagy muszály sss gyökér
40/181 anonim válasza:
banyek de sz.r telorol amúgy azt a f@szt majdnem megvertemxdd belekötött félre írásba nmis az h azt írtam volna h mjen vagy muszály sss gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!