Ki találta fel a gumicsirkét?
Figyelt kérdés
Mert én viszont feltaláltam a gumiludat de hogy a gumicsirkét ki találta fel azt nem tudom.2012. jan. 25. 18:14
161/181 anonim válasza:
ezek a mai fiatalok :D :D :D :D
most magamba beszélek basszájba?
162/181 anonim válasza:
van egy k*baszott nagy állat a házban .. személy szerint hugom-.- :D és nektek? :D
163/181 anonim válasza:
jólvanna, nem bírom levenni a szememet a fogsoráról:$
164/181 anonim válasza:
neked is hugod van? oO b+ oO ez már hard!!!
165/181 anonim válasza:
nekünk sok van xD mire felsorolom lemegy a nap.... és már megis történt xD ugyhogy csak Alvint mutatom be :D :D szegény nemis tudja hogy ilyen híres :P görci! :D
166/181 anonim válasza:
jesszusxdd barna 96os huggal:O
167/181 anonim válasza:
xDDDD ezt xDDD huggal xD foggal xD és 2 füllel! leadta :D :D
168/181 anonim válasza:
kettő is van :o de a kicsit imádom<3
amugy hogy lett a gyumicsirkéből ilyen beszélgetés? XD
169/181 anonim válasza:
Wendy ime a klónod! Niki szerepében :D :D
170/181 anonim válasza:
ugy hogy mi amusz is beszélgetünk.... már már régóta itt kezdtük! :D amikor még volt unatkozda meeg irszvalamit? kérdés... na ott születtünk xD aztán fészbukon irogattunk és visszatértünk egy picit nosztalgiázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!