Hogy kell leírni helyesen: Hadj vagy Hagyj békén? Tehát hadj vagy hagyj?
Komolyan itt tart ez a mai degenerált fészbúk társadalom, hogy már írni se tudnak...
Ezen most sírni tudnék.
Mi lesz így belőletek?
Prostik és utcaseprők.
Lassan a neveteket se tudjátok leírni. Szégyen.
Viszont, hogy válaszoljak is a kérdésedre: HAGYJ!!!
Javaslatom: többet kéne olvasni!
Tapasztalat.
Szinte akaratlanul is megmaradnak a szavak leírási módjai, fejlődik a kifejezőképesség, a beleérző képesség, a fantázia, a szókincs.
Én ennek köszönhetem, hogy leérettségiztem.
Az idegességtől alig jutott valami az eszembe, ráadásul a magyar tanárunknak valami vállalkozása volt mellékesben úgyhogy mindig más tanított és a végén teljes volt a káosz. Jó, hogy egyáltalán leadták az anyagot úgy ahogy. Pont olyan tételt húztam szóbelin, amiről alig volt anyagunk. Később mondta a vizsga után az épp aktuális magyar tanárnő, hogy prímán elmondtam a nagy semmit.
Marhaságok helyett néha be kéne nézni a könyvesboltba és ha van egy kis zsebpénzed venni valami jó könyvet, aminek van valami köze a valósághoz és tágítja az ismereteidet, a látókörödet.
16:36
Ha lehetne, adnék 10 zöld kezecskét
Bocs B vivike, de nem igazán szeretem a trollkodókat, mint például azt sem,ha beszólnak,szóval inkább a kérdésre
figyelj,ha adhatok tanácsot.A retardált nem én vagyok,
mert én legalább is próbálok segíteni egy olyan embernek,
akinek szüksége lenne rá.Téveszteni bárki tud.Tudom,hogy
direkt írta a facebookot, úgy h "fészbuk" vagy hogy,
de ez is sértő, szóval, ha azért jöttök ide,hogy más
embereknek húzzátok fel az agyát,akkor jobb lesz, ha
szépen rákattintotok a visszalépés gombra.
Sziasztok.
Hagyj a helyes. A hozzászólásokat inkább nem véleményezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!