1 hetes táborba megyünk az osztállyal. Melyik a legjobb BOSSZÚÚÚÚ?
Figyelt kérdés
az egyik osztálytársam csúnyán megszivatott az egész osztály előtt és megakarom bosszulni... erdélyb megyünk kirándulásra. Mondanátok valami használhatót?2011. dec. 31. 22:22
11/14 anonim válasza:
Nah voltattok márt? xD Ha igen mit csináltál??? Nkeme eszembe jutott még egy nos ugye amikor mi voltunk egy házban volt a fürdő szoba semelyik fa házba. amikor egyik fiú zuhagyzott és el vittunk mindent alsó gatyéáját törcsit nem maradt semmi és egy mini szoknyát hagytunk csak ott oda hívtunk mindenkit én meg fényképeztem akkorát röhögöt mindenki aztán engemet is meg szívatott! Meg át kozom az a napot amikor ki szedték egy bolondból hogy én csináltam -.-
12/14 A kérdező kommentje:
:DDD háhháá.... még nem voltunk, majd nyáron megyünk... köszi majd lehet hogy kipróbáljuk... :D
2012. febr. 4. 11:58
14/14 anonim válasza:
De ha fiú akkor és úgy feltenni a netre azaz szoknyában :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!