Ki szokott kakit nevelni? A kaki amit szülsz a te gyermeked. Neveld fel becsülettel becézgesd adj neki ruhát! Gyakran szopogasd nehogy kiszáradjon a kis teste!
Figyelt kérdés
A kaki amit szülsz a te gyermeked.Neveld fel becsülettel becézgesd adj neki ruhát!Gyakran szopogasd nehogy kiszáradjon a kis teste!2011. dec. 29. 19:45
1/15 anonim válasza:
láthatod a szüleid neveltek egyet, hiszen itt vagy
3/15 anonim válasza:
Bono egy szánalmas szar darab.. több értelemben is. A díjakat csak azért nyerte mert egy nagy szar. De már lejárt lemez, egyik díjat se érdemli.
4/15 anonim válasza:
te beteg vagy már maxd:)"+'"'+!%+"'%'"%'%'"%%"%"'%"''''''''''''''''''''''""""""""""""""""+++++++++++++)(=[][€ÍÍŁ>Ł$ß÷íŁł]đ>Ä]đ[˙ł˛|đ^˘Äí|°Ä°˙łÍ°|˘í˛´˙ł
5/15 A kérdező kommentje:
én pisivel szoktam táplálni,nehogy meghaljon,és befeketüljön szegényke
:(
olyan aranyos,néha fogpiszkálóval masszírozom a kis pihe-puha hátát :)
2011. dec. 30. 13:16
7/15 anonim válasza:
és hogy viszonozza amit te csinálsz vele,úgyértem oda mászik dörgölődni például.
8/15 A kérdező kommentje:
igen meghálálja amit teszek érte,és sokszor megkérem,hogy masszírozza a hátan,és meg is teszi a drága :)
az esti puszi előtt megmosdatom,hogy jöjjön le róla a napi kosz.
2011. dec. 31. 16:16
10/15 anonim válasza:
és hány centis ha megkérdezhetem már ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!