Tudtok a fületekkel pukizni?
Figyelt kérdés
Mert én igen és nagyon muris hangja van :)2011. dec. 27. 11:44
1/15 anonim 

válasza:

ez nagyon vicces,halálra nevettem magam olyan jó poén
2/15 A kérdező kommentje:
ugye?
2011. dec. 27. 11:53
3/15 anonim 

válasza:

szellemileg fogyatékos vagy az a bajod
5/15 A kérdező kommentje:
Hát ja sajna :(
2011. dec. 27. 15:18
6/15 A kérdező kommentje:
De te meg egy barom aki ha talál valami nem vicceset akkor rögtön odaír és azt hiszi nagyon okos :)
2011. dec. 27. 15:19
7/15 anonim 

válasza:

csak az ilyen szar,poénokhoz írok mint amilyet te is erőltetsz.
tudod arra gondolok amin senki még csak el sem mosolyodik mert olyan ócska szánalomra méltó egy kitaláció.
8/15 anonim 

válasza:

Nemértelek titeket , szerintem ez egy nagyon poénos kérdés...
na jó poén volt??:D
9/15 anonim 

válasza:

ma 15:34 hát jobb mint a kérdezőé
ilyen sz@rságokal rontják itt a levegőt,engem csak ez zavar.
ott a nemkutya vagy akármelyik oldal,létrehoz egy kamu facebook fiókot aztán ki élheti magát a posztok alatt a hülyeségeivel de ez az itteni ilyen sz@ar erőltettet poén nagyon unalmas már,és nem is vicces
10/15 A kérdező kommentje:
Az admin törli a nem vicces dolgokat . És ezek szerint ez vicces. Egyébként tényleg tudok azért írtam ide, mert vicces de attól még igaz.
2011. dec. 27. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!