Ha Joshi Bharatba megagyalok valakit, akkor az alapján kapok pénzt hogy mennyire látványos a bunyó?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 17:28
1/11 anonim válasza:
A Joshi Bharat műsorában nem tudsz senkit megAGYalni. Fejbe tudod verni...
2/11 anonim válasza:
tezsvírem! ímmá vútam a shukar joshi bharátba, azt sikörült tarkonvágni az anyamat! káptám írte 500 forintot, de majd gyün a segíj, abbúl veszek aranyfuxot, mert ebbül csak egy fíl litér kannásbórt tudok vénni!
4/11 anonim válasza:
há dikkmán more, ez a kúrva adás csak elvette az idejemet ,mör amúgyse csinálog semmit az iváson meg a rajzáson kívül de ja ,csak 500forintot kaptam, mer nem ájút el..
(xD jó így írni...)
5/11 anonim válasza:
Nevelőotthonban dolgoztam az egyik cigány neveltünk mesélte, hogy a Mónikashowban szerepeltetni akarták, egy műbalhéért 5000 forintot igértek neki.
Az igazgató, aki hivatalból a törvényes képviselője nem engedélyezte a tv szereplést
há dikmán akko inkáb menyen bodzát gyújtögetni mint á Sztojká titi...
6/11 anonim válasza:
há dicsak micsoda sukár legínyek vannak itt :D megmonnyák ja őszintéjt:D
7/11 A kérdező kommentje:
Csak ötszáz forint testvíreim. Jáj hogy a varju egye ki szemiket. Ebbül egy kannos bort lehet vásárolni, oszt azt is csak alkudni kell.
2009. máj. 20. 08:01
8/11 anonim válasza:
Dikkmán more, minek alkuttad le, mer neked minden ingyé kell! Letté' vón sznob, aztán rájarugol, kapsz írte vagy nyócezret!
9/11 anonim válasza:
20 ezer forintot kapsz érte, biztos forrásból tudom, benfentes információ
10/11 anonim válasza:
Azt nem tudom mennyit kapsz érte, de a műsorból kivágják, az biztos. Már nem adhatnak le bunyót sem Joshiék sem Mónikáék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!