Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Reptoid vagyok. Lehet így...

Reptoid vagyok. Lehet így barátnőm?

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 23:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ha úgy vesszük, az vagyok. Megpróbálom megvédeni magam a támadóimtól, legyen az ember vagy reptoid vagy esetleg akármi más.

Jártas vagyok az elektrotechnikában, onnan ismerem.

1012 eleje, közepe, vége? Remélem nem január 1.-én, akkor vagyunk a legfelkészületlenebbek. A világ lakosságának jelentős része nincs harcrakész tudatállapotba. Ha reptoid lennék azt az időpontot javasolnám a támadásra.

2011. dec. 22. 00:54
 22/30 anonim válasza:

A köztársasági törvények tiltják egy haladó státuszban lévő bolygó invázióját. Ha Ön és a faja mégis támadást indít a Föld (Sol-III) bolygó ellen, akkor sajnos Coruscanton, a szenátusi bíróságon kell majd színt vallaniuk.

Ki-Adi-Mundi

Jedi mester, tábornok

2011. dec. 22. 01:00
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem mondhatok többet az Ezredesek és a Plejádok engedélye nélkül.
2011. dec. 22. 01:02
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem lesz egyszerű dolgotok. Az ember hamarabb pusztítja el a bolygót, minthogy a kezetekbe kerüljön. Számolni kell a kamikaze akcióval. A nagyhatalmak felrobbantják atombombáikat, a földön beköszönt a nukleáris tél, kihal minden létforma (a mélytengeri lények túlélhetik, Marianna árok). Mivel gyíkszerű lénynek ábrázolnak titeket, ezért arra következtetek, hogy hidegvérű létformák lehettek (ismeretlen az anatómiátok) így a nukleáris tél alatt, ami több 100 évig is tarthat élhetetlen lesz a bolygó számotokra. A bolygóválasztás okát lehet tudni (mi vonzzott ide titeket), vagy azt sincs jogosultságod elárulni?
2011. dec. 22. 01:13
 25/30 A kérdező kommentje:
Raptor Jesus-t kellen megkérdezni! vagy 404-et!
2011. dec. 22. 01:16
 26/30 anonim ***** válasza:
elérhetőséget tudsz adni?
2011. dec. 22. 01:19
 27/30 A kérdező kommentje:
404-et keresd az UFO-észlelések topikban. Ő a legkompetensebb a témában.
2011. dec. 22. 01:21
 28/30 anonim ***** válasza:
ok. kössz.
2011. dec. 22. 01:22
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem reptoid vagy csak simán hülye !!!!

Invázió, invázió..BLABLABLABLA

csak egy kis star wars és ufómániás ki p*cs vagy aki nem tudja elfoglalni magát ennél jobban!!!

Nőj már fel kérlek!!!

Ha tényleg UFO lennél nem egy nyilvános oldalon hirdetnéd a nyomi "világvége" dolgaidat.

Úgyhogy a reptoid csak egy ilyen UFO-nak magát képzelő emberekből áll akiknek a sárgaházban lenne a helye és ott leigázhatnátok egymást/magatokat a gumiszobában!!!

Egyébként ha lenne ilyen faj az emberek kb 15-20 másodperc alatt kiirtana titeket :D

Béke :D

2011. dec. 22. 12:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Micsoda lúzer reptoid,nőt nem tud szerezni magának,bezzeg az emberiség leigázása után a salátapuncis rabszolgacsajok megerőszakolása menne,mi?
2011. dec. 22. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!