Reptoid vagyok. Lehet így barátnőm?
Ha úgy vesszük, az vagyok. Megpróbálom megvédeni magam a támadóimtól, legyen az ember vagy reptoid vagy esetleg akármi más.
Jártas vagyok az elektrotechnikában, onnan ismerem.
1012 eleje, közepe, vége? Remélem nem január 1.-én, akkor vagyunk a legfelkészületlenebbek. A világ lakosságának jelentős része nincs harcrakész tudatállapotba. Ha reptoid lennék azt az időpontot javasolnám a támadásra.
A köztársasági törvények tiltják egy haladó státuszban lévő bolygó invázióját. Ha Ön és a faja mégis támadást indít a Föld (Sol-III) bolygó ellen, akkor sajnos Coruscanton, a szenátusi bíróságon kell majd színt vallaniuk.
Ki-Adi-Mundi
Jedi mester, tábornok
Nem reptoid vagy csak simán hülye !!!!
Invázió, invázió..BLABLABLABLA
csak egy kis star wars és ufómániás ki p*cs vagy aki nem tudja elfoglalni magát ennél jobban!!!
Nőj már fel kérlek!!!
Ha tényleg UFO lennél nem egy nyilvános oldalon hirdetnéd a nyomi "világvége" dolgaidat.
Úgyhogy a reptoid csak egy ilyen UFO-nak magát képzelő emberekből áll akiknek a sárgaházban lenne a helye és ott leigázhatnátok egymást/magatokat a gumiszobában!!!
Egyébként ha lenne ilyen faj az emberek kb 15-20 másodperc alatt kiirtana titeket :D
Béke :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!