Hogyan tudnám megszerezni egy koboldtól az aranyait?
Háát nem tudom mi van a kincsben pontosan,de ami először eszembe jutott:Piritből vásárolj fel jó sokat és öntess belőle ,,arany'' pénzt és rudakat.Gyémánt gyanánt vegyél üveg ,,kristályokat'' stb.Rubint helyett pedig lehet szép műanyag kavicsokat venni.Ugyan ezt tedd meg smaragddal és zafírral is.Mikor nem figyel,ki megy pisilni,el megy aludni vagy iszik egy sőrt,gyorsan cseréld ki a kincset a Te ,,kincsedre''Aztán futás!!
Sok sikert.
Ha bejön 10% részesedést kérnék!:)
Jó lenne tudni, ő hogy jutott hozzá. Mert ha sumáksággal, te is túljárhatsz az eszén, de ha vért izzadva dolgozott meg érte, nem lenne szép elcsórni tőle.
Először arra gondoltam, ragaszd hozzá valamihez, Pumuklinál működött. Ekkor láthatóvá válik számodra, és nem tud kicselezni. Aztán rájöttem, hogy ezen már biztosan túlvagy, hiszen ha nem látnád, azt sem tudnád, hogy ő is létezik, tehát nem kérdeztél volna itt.
Hol találtál egy ilyen pénzes koboldot? Én is szétnéznék ott. :)
Szerintem itasd le alaposan, az a legegyszerűbb. És erőszakmentes is, feltéve, hogy szereti a piát, különben két-három szumós gyerek is kell hozzá.
Na, addig fogalmazgattam, amíg valaki az orrom előtt bedobta a piás témát. :(
(A 20:05-ös vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!