Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen jó táboros szivatásokat...

Milyen jó táboros szivatásokat ismertek? :D

Figyelt kérdés
Amik még azért kivitelezhetők is, és nem is annyira durvák, hogy nagy gond legyen belőle :D
2011. dec. 1. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
sikoly maszk engem befosattak vele de rendesen xD
2011. dec. 1. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
mi nem sátoroztunk ha nem ilyen fa házakban voltunk ha lehet akkor be felé nyíljon az ajtó, keress egy fát a kilincsre és a fa törzsre közsd rá a kötelet és nem tudnak ki jönni vagy (tesco gazdaságos kötél legyen én ki viteleztem de a kötél el szakadt -.-)de ez este kell meg csinálni aztán lehet venni ilyen lézert azzal be lehet világitani az ablakon xD nálunk emeletes fa házak voltak mi fel készültünk vízes lufival mert a fiúk rajta ütést szerveztek én meg le kémleltem őket voilá kész is xD oh de jó volt bele estem a dunába xD
2011. dec. 1. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
ne tescos legyen bocsi el irtam
2011. dec. 1. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
szellemidézés külső segítőkkel :)
2011. dec. 1. 16:44
 5/5 anonim válasza:
legelső és az utolsó én azt kipróbálom
2012. jún. 8. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!