Van itt még olyan beütéses ember, mint én? :D:D
Figyelt kérdés
mindenki azt mondja bolond vagyok... ÉS TÉNYLEG :dddddddddddd EGY ŐŐŐŐŐŐŐŐRÜLT VAGYOK :d:d:d:
deengemezértszeretnek. hihi
2011. nov. 29. 17:54
3/12 anonim válasza:
sokszor mondták már nekem, hogyha nem lennék ki kéne találni :D
4/12 anonim válasza:
Légyszives menny be a 6-os kórterembe és feküdj le már késő van a világ meg hódítására :D
5/12 A kérdező kommentje:
örülök hogy nem vagyok egyedül :DD
2011. nov. 29. 20:30
6/12 anonim válasza:
dehogy vagy őrült csak furcsán normális :D
7/12 anonim válasza:
g@cire idegesít amikor valaki ilyeneket mond magáról
8/12 A kérdező kommentje:
rólam mások is ezt mondják ezért mondom énis magamról :D
2011. nov. 30. 14:16
9/12 anonim válasza:
hühühahahííhihiháháhuhuhu
nyihihihihi nyíhihihaha nyíhihihihaha ..gyijáá pocóó...
eeeeeee....
gloglogloglo...hélló egy csokor bögre büdös zokni lábam tamponja viszkető sebek fenekem szaros gyíkja vécékefe pisis sárga vécé füllyukasztás pedómaci nyírd le a körmöm mikor jöttök haza még meg sem tanultam...szia! :D
hogy vagy?
gyijáá..te gechíí ..mágneshpicshájhúúú...szeretem a lábad illatát..a szívemben élsz a fenekem ég csak legyek ujra a gombás körmödé...én is bolond vagyok...xDD
fongjak egyet manculipunculimuculu?hMM?:DD
10/12 A kérdező kommentje:
te nálam is beütésesebb vagy hihihi :D:DDD
2011. dec. 1. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!