Szereted Simont? (bőv. Katt és nézd meg lent)
2011. nov. 28. 20:41
2/11 anonim válasza:
Ezeken jókat szoktam mosolyogni néha vannak jó beszólások benne :)
Csak lassan jönnek ki az új részek. De az ötlet szerintem jó...
6/11 anonim válasza:
Jó de azért a népszámlálós vidije hülyeség volt, mert nem volt sehol igaza...
Nem értette a kérdést
pl:
azt mondta , hogy mi baja van az összeállító bizottságnak az angollal...
Nem azzal van baja csak itt a külföldi pl román emberekről van szó akik itt élnek és a családon belül románul beszélnek.
Kevés ilyen angol van max 20 és ezért nekik nek fognak külön x-elhető mezőt adni mert fölösleges ellenben a románoknak vagy másoknak megéri mert ők többen élnek itt...
7/11 anonim válasza:
SIMON A KIRÁLY!!! Azt nem mondom, hogy a példaképem, de megmondja a tutit! :) Szerintem a népszámlálós videója nyújtja a legátfogóbb kritikát az államról. De az INGDULÓ-t kívűlről fújom :D
8/11 anonim válasza:
SIMON A VILÁG LEGNAGYOBB ARCA!!!!! I LOVE SIMON <3<3<3
9/11 anonim válasza:
15:01 Ez hülyeség! Abban 1 csepp igazsága nem volt mert nem így van csak uta hozzá és nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!