Te iss útálodd, amikkor vall aki nemm tud hejesen irni, és még is iróggat?
Figyelt kérdés
Mertt én útalóm azz ijenneket.2011. nov. 28. 16:34
1/8 Stella90 válasza:
asztat imáddom a leglyoban :D utálllom, ha valakki hejtelennül írlya a jébetűkket...példáull lyézus...mijen lyó , hogy én hejessen tudokk irrni :D
2/8 A kérdező kommentje:
Úggye? Tarccsunkk ősze mí, akikk tuddunk hejjesen irni.
2011. nov. 28. 16:37
3/8 anonim válasza:
Én iss. Amikó meg szólók nekki, akkó meg megsértödik.
4/8 Stella90 válasza:
viccet félretéve én azt utálom, amikor valaki arra fogja a helyesírási hibáit, hogy "bocs, most siettem, vagy nem volt kedvem odafigyelni, ez nem iskola" és az egyéb színvonalas magyarázatok...én miután kijavítod az egyértelműen nem elírt részeket, még magyaráz, hogy miért kötekszel...nyomorultak...
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, az ilyet én is gyűlölöm, de pont erről szól a kérdés. Egyébként, Stella, nagy rajongód vagyok, mert minden nap nézem az egyéb kategória toplistáját (célom első lenni), és mindig te vagy az első. Én meg mindig csak 5, vagy 6, vagy 10, vagy ilyenek. Őszinte elismerésem neked. :D
2011. nov. 28. 16:41
6/8 anonim válasza:
igen. és az ijen szem*t embereknek szoktam őrőké beszolní hogy tanullyon meg leg aláb hejesen irni.
7/8 anonim válasza:
Az egyik kedvenc szavam a bicigli XD A másik talán a muszály :D Na jó, szeretem még a tőllem, -nák, boltba(n) finomságokat is :)
8/8 Stella90 válasza:
igazából nem is tudtam, hogy van toplista...mikor nemrég rányomtam na mondom már megint 2345322563. leszek...aztán keményen meglepődtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!