Hányszor hallod egy este alatt a "köki terminál" kijelentést?
Akkor annak szerencséje van, aki nem Kőbánya-Kispest környékén lakik és nem hallott még eme új komplexumról, melyben a vásárlás szent művészetének lehet hódolni :p Egyébként én álltalában az 50 villamoson hallom párszor, mert némely elfásult lakótelepi szökevény úgy gondolja, hogy azért épült ez, mert neki ez jó és mindenképp ott kell töltenie az élete nagy részét.
U.I.: Itt nem azokat akarom megsérteni, akik lakótelepen laknak, hanem azok akik mentalitásukban nem a köznek szolgálnak és a szomszédos lakótelepen is laknak.
Hát igen... Fél év múlva, olyan lesz, mint a Fila táska. Júúj de gáz, te még mindig ott cásárolsz? Föööj... A Campona, 10 év múlva is divatos lesz. mert nem reklámozzák annyira. A Kökit minden nap hallod... Osztálytársam: Jaaaahhj, hát ezt is a Kökiben vettük, meg ezt is, júúúj a Detti*nek is ott vettük az ajiját....
Detti* legjobb barátnője.
A Camponát csak akkor reklámozzák, ha valami esemény lesz. Az meg mindenapos. Még nem voltam a Kökiben, DE NEM IS AKAROK ELMENNI! Amit így nyomatnak, az szar lesz...
U.I.: Szerintem hülyeség.
Jelige: LE a Kökivel!!
A Köki terminál az ebből jött ki:
Kőbánya Kispest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!