Milyen színű zokni van a lábinkódon?
Nekem kék,rózsaszín csíkos :$ *___*
neked?
@Göte: Mért akkor mit írjunk? Semmilyen? Ú de sötét vagy... Semmiylen színű... Jó, akkor semmiylen színű a zoknim, és pink a sarka és az eleje...
JA és ott a pont, utána szóló!!! MENT A PONT!!!
"Emberiség szégyene"...
Mert egyesek oly bátran használhatják ezt a kifejezést mindenkire, aki másképp gondolkodik...
Habár jelen esetben illik rám, mivel itt vesztegetem az időmet veletek...
*Elméleti Pacsi*
Idézem:Milyen színű zokni van a lábinkódon?
Igen. EZ A KÉRDÉS!!! És ezen a kérdésen, elkezdünk okoskodni. SZERINTED, HA AZT MONDOM, HOGY IRÉN SZÍNŰ A ZOKNIM KI ÉRTI MEG? MINDENKI CSAK LE FOG PONTOZNI... "Vesztegetem veletek az időmet"- mondta a nagy tudós, aki IGAZÁN bölcs, és mindent tud, mi meg kis senkik vagyunk, akik hepciáskodnak... NEM!! Te vagy itt a hülye, mindent úgy akarsz csinálni, ahogy a nagy könyvben benne van... ÉS HOGY MINEK??? Nem tudom, de akarom tudni. És most megint átmegyünk >okoskodóba< és megmagyarázzuk, mit hogy kell tenni, és hogy milyen nap verték bele a te kis fejedbe azt, hogy a fekete meg a fehér nem szín.Grtaulálok. Most túl kellett bonyolítani ezt a kérdést... De én nem állom meg, ha új választ írsz, akkor megint vissza fogok dumálni, úgyhogy tökmindegy...
Először is döntsd el, hogy hülye vagyok, vagy okoskodó tahó... Csak -habár eléggé félreérthető és tahó módon- hogy nevezhetjük őket így, de hivatalosan nem számítanak színnek, ezért még fölösleges filozofálni.
Természetesen ma ez csak egyike volt paraszt megnyilvánulásaimnak, ezért persze elnézést is kérek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!