Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen színű zokni van a...

Milyen színű zokni van a lábinkódon?

Figyelt kérdés

Nekem kék,rózsaszín csíkos :$ *___* 

neked?

2011. nov. 19. 16:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
szürke & egy baszott nagy lyukkal a talpán
2011. nov. 19. 19:05
 12/25 anonim válasza:
zöld, barna, sárga, virágos
2011. nov. 19. 19:25
 13/25 anonim válasza:
fekete alapon zöld csíkos
2011. nov. 19. 19:52
 14/25 anonim ***** válasza:

@Göte: Mért akkor mit írjunk? Semmilyen? Ú de sötét vagy... Semmiylen színű... Jó, akkor semmiylen színű a zoknim, és pink a sarka és az eleje...

JA és ott a pont, utána szóló!!! MENT A PONT!!!

2011. nov. 19. 20:19
 15/25 Gőte ***** válasza:
Igen, példaképp nevezhetjük semmilyennek, vagy akár Irénnek, ha úgy tetszik, a lényeg, hogy a fekete, a fehér, valamint a szürke árnyalatai nem számítanak színeknek... A nagy probléma azonban, hogy ezt csupán pár éve égették bele én, és büszke osztálytársaim agytekervényeibe egy esős szakmai napon...
2011. nov. 20. 10:02
 16/25 anonim ***** válasza:
az emberiség szégyene
2011. nov. 20. 12:04
 17/25 Gőte ***** válasza:

"Emberiség szégyene"...

Mert egyesek oly bátran használhatják ezt a kifejezést mindenkire, aki másképp gondolkodik...

Habár jelen esetben illik rám, mivel itt vesztegetem az időmet veletek...

*Elméleti Pacsi*

2011. nov. 20. 17:42
 18/25 anonim ***** válasza:

Idézem:Milyen színű zokni van a lábinkódon?

Igen. EZ A KÉRDÉS!!! És ezen a kérdésen, elkezdünk okoskodni. SZERINTED, HA AZT MONDOM, HOGY IRÉN SZÍNŰ A ZOKNIM KI ÉRTI MEG? MINDENKI CSAK LE FOG PONTOZNI... "Vesztegetem veletek az időmet"- mondta a nagy tudós, aki IGAZÁN bölcs, és mindent tud, mi meg kis senkik vagyunk, akik hepciáskodnak... NEM!! Te vagy itt a hülye, mindent úgy akarsz csinálni, ahogy a nagy könyvben benne van... ÉS HOGY MINEK??? Nem tudom, de akarom tudni. És most megint átmegyünk >okoskodóba< és megmagyarázzuk, mit hogy kell tenni, és hogy milyen nap verték bele a te kis fejedbe azt, hogy a fekete meg a fehér nem szín.Grtaulálok. Most túl kellett bonyolítani ezt a kérdést... De én nem állom meg, ha új választ írsz, akkor megint vissza fogok dumálni, úgyhogy tökmindegy...

2011. nov. 20. 18:14
 19/25 anonim ***** válasza:
Gondolom, a kérdező is pont erre számított. Nem csak arra a válaszra, hogy kék, rózsaszín, IRÉN, MÁRIA, piros, IBOLYA... Igen.... arra gondolt, hogy elkezdünk iskolát nyitni, hoyg mindenkinek megtanítsuk, a fehér neve: IRÉN!
2011. nov. 20. 18:17
 20/25 Gőte ***** válasza:

Először is döntsd el, hogy hülye vagyok, vagy okoskodó tahó... Csak -habár eléggé félreérthető és tahó módon- hogy nevezhetjük őket így, de hivatalosan nem számítanak színnek, ezért még fölösleges filozofálni.

Természetesen ma ez csak egyike volt paraszt megnyilvánulásaimnak, ezért persze elnézést is kérek...

2011. nov. 20. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!