Azt mondják a hatalmasok hogy akinek hat alma sok, az már elég hatalmas ok hogy ne legyen hatalma sok?
Figyelt kérdés
miért mondanak ilyet?:)2009. máj. 10. 21:27
1/15 anonim válasza:
Mert igy is van :D
A hatalmasok sokat tudnak :D
=))
2/15 A kérdező kommentje:
:))
2009. máj. 10. 21:46
3/15 anonim válasza:
XD XD XD XD XD XD XD XD
még sose hallottam, király!
4/15 anonim válasza:
Hogy miért mondják,nem tudom.De ezt a mondókát már a nagymamám is ismerte.
6/15 anonim válasza:
én máshogy ismerteem.
azt mondják a hatalmasok, hogy nekik a hat alma sok, ha nekik a hat alma sok, nem is olyan hatalmasok
7/15 A kérdező kommentje:
de jó ez is:)
2009. máj. 11. 21:03
8/15 anonim válasza:
Ez nem egy leváltott vegetáriánus fegyőr?
9/15 anonim válasza:
Ez egy nyelvtörő.
De van benne igazság.
10/15 anonim válasza:
Ezért mondják:
Régi táltos világban az almák az egyes csakra központok megfelelői voltak, a felsőbbrendű tudás szimbólumai. 6 csakra létezik, ezek az almák... azok a hatalmasok akik ki tudják nyitni mind a 6ot egyszerre. De csak úgy lehet kinyitni őket ha nem akarod kinyitni... ezért mondják hogy ha a 6 alma sok akkor nem vagy hat almás... vagyis hatalams.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!