A régi varázstükrök miért csak rímekben beszélnek?
Figyelt kérdés
és kérdést is csak úgy lehet nekik feltenni?2009. máj. 9. 23:51
1/8 anonim 

válasza:

nemtom, szerintem kérdezd meg őket magukat. aztán írd már le ide, hogy mit válaszolt a tükör, mert mostmár engem is érdekel X'DDD
"mirror mirror on the wall, who loves anal most of all?" XD
2/8 anonim 

válasza:

Maskepp nem tudnak :D
Ha megkerded akko ird le ide a verset amit mondott mert az is rimes lesz szerintem =))
Jo a kerdes :)
3/8 A kérdező kommentje:
megkérdeztem egyet, de nem válaszolt..asszem muszáj nekünk is rímekben beszélnünk hozzájuk mert mikor utána így tettem fel a kérdést: "tükör tükör mondd meg nékem miért beszéltek ti rímekben?" (nem igazán tudtam jobban megfogalmazni) hát így felelt: "eképp lettünk teremtetve, így van ennek igaz rendje" hmm..ebből nem lettem okosabb:D ezt nem csípem annyira a régi tükrökben hogy nem elég hogy rímekben beszélnek még elég kitalálni mire utalnak:)
2009. máj. 10. 12:57
5/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. máj. 10. 14:54
6/8 anonim 

válasza:

Mert rímekben kérdezte az a r.ohadt királynő is:((
Tükröm tükröm mond meg nékem
ki a legszebb a vidéken?
Aztán a hazudós tükrök a mese végén mind szétdurrantak:))
7/8 anonim 

válasza:

Szerintem ez a magyar fordításból/magyar alkotóktól ered. Szerintük így aranyosabb..
8/8 anonim 

válasza:

az enyémén na kikapcs gomb:P:P,nem a tescoban kell az ilyeneket venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!