Ha egy traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 17:33
12/20 anonim válasza:
Ha az 568 napot elosztjuk az üvöltő samponok 51 grilsütőjével,majd azt emgszorozzuk a lekvár térfogatával,megkapjuk,hogy a Manchester United a PL győztes,és hogy 0,11245784322 Barkas hoz el 4 krokit
13/20 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy egy traktor akár már 176 nap alatt is le tud kaszálni 51 lekváros grillsülőt, ha az nem szilva, hanem baracklekváros.
(Egyébként megkérdeztem a krokodilokat, és B tipusú vizsgájuk van, és C angolból, tehát 7,34 napja nincen hajuk, tehát a samponok hangterjedelme 5 a négyzeten osztva 3 -mal, vagyis pont a fele a lekváros grillsülő négyzetének a harmadrész-lekvárosságának)
Tehát: akár már 5 ajtó is ledarálhat 9 cementes Pepsit. (persze nitróval)
14/20 anonim válasza:
Bocs, elfelejteetm odaírni, hogy a traktor egy Samsung Logan S-picasso (Philips edition)
És nincen rajtuk Windows, ezért olyan gyorsak.
15/20 anonim válasza:
0, mert a krokodilok csak izlandiul beszélnek.
16/20 anonim válasza:
kizárt dolog, mer nemtudom. kérem kaccsojja ki. azbeszt..draútkoszorú.
17/20 Lóri Filth válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
18/20 Toncsi63 válasza:
Nem műxik a traktor, mert a mexikói gyapjasbékák elmulasztották az olajcseréjét és leégett a krokodilok hónaljszőre a túlmelegedett motor miatt amikor a traktor elakadt a tarhonyafának a gyökerében ami alatt a sárga-kombájnosok privát Nirvánája volt összehajtogatva, ami ha széthajtogatják, felszívja a lekvárt.
19/20 anonim válasza:
Hülye vagy fiam, mint szódás a lovát...
20/20 Kalinka válasza:
Mivel a lekváros grillsütők súlya 51 kg, ezért ha 2 Barkassal számolunk akkor a traktornak lehet esélye 567 nap alatt lekaszálnia, de mivel a samponok üvöltenek ezért 567.563 nap alatt tudja lekaszálni... Ebből arra következtetünk hogy a krokodilnak van haja és tudnak egy kicsit angolul is.... a krokodilok súlya kb. 180 kg a Barkas é nincs meg 1 tonna. De mivel 4 krokodil van, lehet hogy kell hozzá 8 Barkas, mivel a grillsütő, lekváros. Ha a krokodilnak mégse lenne haja, akkor csak 6 Brakas kell hozzá mert a traktor MTZ márkájúnak kell hogy legyen, a kasza meg Pöttinger. Ezt úgy lehetett kiszámolni, hogy 568 nap alatt 51 kg t kaszált le, de mivel lekváros ezért csak Pöttinger lehet a kasza. Az MTZ úgy jött ki hogy ha ha megszorzod a grillsütők súlyát 67,01960784313725 al akkor kijön egy MTZ átlagos súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!