Mit csináljak egy üveg szilvalekvárból, és egy töltetlen buktából?
Figyelt kérdés
Fogadjunk, tudom mit válaszoltok... :)2011. nov. 10. 20:05
11/17 anonim válasza:
Üveget tedd valakinek a fejére, tölts bele lassan szilvalekvárt és közben mond a buktába hogy "Kezdődhet a játék"
12/17 anonim válasza:
A lekvárt kend a hajadra, a bukta üreges voltát meg használd ki.
13/17 anonim válasza:
ja Szilvás buktát, mer azt szeretem!:)
denevéreset..
14/17 anonim válasza:
A lekvárt borítsd ki a földre, a buktát tedd a szélére, kocsival állj rá a bukta felére, fényképezd le oldalról a kompozíciót, írd a képre, hogy "BOAAAAA" és töltsd fel valami idiótáknak szóló weboldalra.
15/17 csavo válasza:
edd ki a lekvárt az üvegből,majd gyömöszöld bele a buktát
16/17 Dominant válasza:
Csinalj beloluk elindult bakterhazat...ize, meg bendeguzt
17/17 A kérdező kommentje:
:) Köszi! Hasznosak a válaszok. Deee álljunk csak meg! Ki pontozgat itt a kérdéseimnél? szerintem hasznosak a válaszok, ezért kaptok tőlem felpontozást, nekem itt ne pontozgassatok le! Őrült kérdésre őrült a válasz...
2011. nov. 12. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!