Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan tudnám tükörként...

Hogyan tudnám tükörként használni a monitoromat?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam beszkennelni egy tükröt, beraktam háttérnek, de nem működik. Van olyan beállítás amivel működne? Valami ötlet?
2011. nov. 6. 20:22
 1/8 anonim válasza:
biztos piszkos volt a tükör, letisztítod alkoholos ablakmosóval akkor működnie kéne. ha nem akkor a szkennert is mosd át jó alaposan
2011. nov. 6. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bemész az okmányirodába, de előtte megkérdezed telefonon, hogy mikor van ügyfélfogadás, és ott leadod a személyi igazolványodat azzal az indokkal, hogy nem vagy cselekvőképes. Ezek után a világtól elvonultan élsz egy távoli kis kolostorban buddhista szerzetesek között és NEM NYÚLSZ SEMMIHEZ!
2011. nov. 6. 20:35
 3/8 zkriszti3 ***** válasza:
Vízköves a monitorod,de lehet,hogy csak a sósav használ neki.Kérj meg egy kőművest,csákánnyal kaparja le ha semmi sem használ.
2011. nov. 6. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
És tudjátok mi a legszomorúbb? Amíg nem láttam hogy a Humor kategóriába írta, én teljes mértékben elhittem, hogy ilyen ember létezik.
2011. nov. 6. 22:14
 5/8 anonim válasza:
100%
és ami a még szomorúbb h eredetileg a számítástechnika topicból lett átrakva :)
2011. nov. 7. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Humor kategóriát én se olvasok, csak a számteket, így utólag furcsa is volt, de szerintem ez inkább siralom kategória.
2011. nov. 7. 11:14
 7/8 Stella90 ***** válasza:
hát én webcam + monitort használok...tökéletesen helyettesíti a tükröt...
2011. nov. 7. 14:18
 8/8 anonim válasza:
100%
próbáld meg beszkennelni a seggedet, hátha fingani fog a géped...
2015. jan. 27. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!