Ugye milyen menő vagyok?
Figyelt kérdés
12 éves létemre beléptem a Szexualitás kategóriába, ahová nem lehetne 18 alatt, sőt még kérdést is tettem fel oda. Na, mit szólsz? Ki itt a vagány, ha nem én?2011. nov. 6. 19:51
1/11 bánomisén válasza:
Te. Meg az a többi háromezer 12 éves, aki ott tesz fel kérdéseket :-P
2/11 anonim válasza:
Én 9 évesen tettem meg. (de már néhány évvel több vagyok). Tehát én jóval menőbb vagyok mint te! Egyik akkori osztálytársamnak a szülei ovodás korában beavatták a dologba és most is érdekli a dolog!
4/11 A kérdező kommentje:
Whoooaaaa!
Kilenc évesen? Még az osztály legmenőbb arca, a Józsi se merte megtenni 9 évesen, pedig ő annyira menő, hogy október elején az anyukája kabát nélkül engedte el iskolába...
2011. nov. 6. 20:41
5/11 anonim válasza:
Ennyitől menőnek érzed mangad??????????????????????????????
Egyébként az összes 18 év alatti, aki fent van ezen az oldalon nézegeti már azokat a kérdéseket is. Najó nem az összes, csak a legtöbb.
6/11 A kérdező kommentje:
Ember, ez a humor ketegória...
2011. nov. 7. 17:27
7/11 anonim válasza:
én tegnap léptem be és 8 vagyok! :D anyu megne tudja! psszzzt!!! :D
8/11 anonim válasza:
Te nagyon kemény vagy! :D :D :D KOMOLYAN! :D
9/11 anonim válasza:
Ti ezt most komolyan vettétek? Jézusom............ez egy poén volt ééédes istenem...marha fárasztóak vagytok..:|
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak teljesen igaza van... (Akinek nem inge, nem veszi magára.)
2011. dec. 2. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!