Mi történne ha Voldemort, Darth Vader, Orochimaru, és Davy Jones összeállnának?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 19:23
12/25 anonim válasza:
-laddisz-
Elég sekélyes gondolkodásmódra vall, ha azt hiszed, hogy az összes anime dedós. Ne a pokémonra, meg a lyugióra gondolj. Pff...-.-
13/25 anonim válasza:
hány éves vagy hogy még nézel ilyent? 8-9?
14/25 anonim válasza:
Mi az, hogy ilyeNt? Először magyarul tanulj meg, azután trollkodj.
15/25 anonim válasza:
Amúgy hülyegyerek, éppen azt mondom, hogy nem minden anime ilyen 8-9 éveseknek való sz@r.
16/25 anonim válasza:
+1 A HATVANHÉTSZÁZALÉKOSNAK
lusta vagyok újra beírni, de megnyomtam véletlen a capslockot...
18/25 anonim válasza:
Létrehoznák az Első Muglimentes Galaktikus Korallzátonyt!:D Voldemortot, Davy Jonest és Dart Konzervet ismerveXD
19/25 anonim válasza:
Gyerekek, imádom ezeket a kérdéseket :DDDDDDDDDD komolyan fényt hoztok az életembe xDDD egyébként ha megtörténne, én megfulladnék a röhögéstől xDDDD (bár már most is annak a szélén állok)
20/25 anonim válasza:
Orochimaru simán kiüti mindet egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!