Honnan származik a víz?
Figyelt kérdés
Vagyis háát tudom h mindenhol van, de hol volt először? Haaaaa?????2011. nov. 3. 16:28
1/9 anonim válasza:
Így alakult ki. Egy nagy földrész volt többi víz. De ha a földrajz tanárod meg kérdezed az is elmondja neked.
2/9 zkriszti3 válasza:
Szóval ugye vagyok én,aki fogok pár sziklácskát telehajigálom vele a Földet,a ráfagyott víz felolvad aztán ebből van az a pár pocsolya,ami neked óceán meg ilyenek.
3/9 A kérdező kommentje:
Ja értem akk köcce
2011. nov. 3. 18:16
4/9 anonim válasza:
hát te se vagy egy géniusz. igy alakult ki év milliárdok alatt amikor a bolygo felszin keletkezett. nem csak pár kavicsrol olvadt le pár csepp viz. googléba keress rá. és fikázd inkább a helyesirásom mielött hülyeséget irsz.
5/9 zkriszti3 válasza:
Mi a hülyeség? Talán a te túlmagyarázott válaszod ,ami nem erre az oldalra való.
6/9 A kérdező kommentje:
Mi van a helyesírásoddal? Feltettem egy egyszerű kérdést, amire egy normális, korrekt, jó választ vártam, nem pedig azt, hogy itt elkezdj nekem magyarázni... -.-
2011. nov. 4. 10:58
7/9 anonim válasza:
Hát a hűtőszekrénybe volt a jég, aztán olyan drága lett az áram, hogy nem fizették,kikapcsolták, a jég elolvadt, oszt onnan van a víz.
8/9 A kérdező kommentje:
Öregem.... X''DDDD
2011. nov. 5. 00:33
9/9 anonim válasza:
Panni néni csavarta ki a zoknijából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!