Birkóztam a tv-vel és legyőzött. Hogyan történhetett?
Figyelt kérdés
Gondoljatok bele hogy a szekrényre mászik a tv, ti fekszetek, és a haratokba ugrik: K.O. És az a legszörnyűbb, hogy azon versenyeztünk, hogy aki nyer az lesz az úr, így helyet cseréltünk és nekem itt kell gubbasztanom a kisszekrényen és sugározni a barátok köztöt. PLS help mert unom hogy a napi 24 órából csak 1 órát tölthetek úgy ahogy én akarom! :(2011. okt. 29. 23:10
12/20 anonim válasza:
Ne légy már ilyen gyenge!
Edz magadat, majd intézd el egy kamehame-val - jó?
Ja, hogy utána nem lesz TV?
Hát, van ez így, de én sem nézem, úgyhogy ez, engem egyáltalán nem aggaszt...
13/20 anonim válasza:
Amikor nem figyelnek oda, akkor gyorsan fuss ki a házból, egy ideig követni fognak, de nem tudnak sokáig, mert nem olyan hosszú a kábel!
15/20 anonim válasza:
# 14/14 Időpont tegnap 17:47
Bolond vagy?? Mi van, ha a telefonja is rá támad? :O
16/20 anonim válasza:
előző: ki mondta hogy telefonnal hívja? Chuck Norris mindent lát, mindent hall
17/20 anonim válasza:
Jó-jó, igaz, belátom.. egyébként mi lett a vége, túlélted?
18/20 anonim válasza:
Vegyél egy fénykardot és ugorj rá!!
19/20 anonim válasza:
az 1 órában menj ki a lakásból vágd el az áramot azt mikor töltenék fel magokat inkább merülnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!