31/52 anonim válasza:
13:35 vagyok.Most megadjam a választ?Akkor nem zinyál a gázgömbben a monyó,mikor a vemplempét megkell vimplempálni mert a karburátor tengely nem cirkúr per paraxis.
33/52 anonim válasza:
Szia Frodó Gandalf vagyok? Öööö .. emm hát a tegnapi bulin kicsit elszaladt velem a ló..éss nem hagytam ott véletlen a köpenyemet? előre is kösz.
34/52 A kérdező kommentje:
14:22 Ahha...
Nem tetszik, de szeretjük egymást.
Honnan tudjam hogy Gandalf vagy-e?
2011. okt. 23. 14:39
35/52 anonim válasza:
hogy honnan? úúhmm üüöhööh.. jó ezt csak én tudhatom. ..Amikor tegnap a bulin kiömlött a puncs mert valami csaj fellökte, te berohantál a konyhába valamiért amivel feltörlöd.
És én odabent voltam és azt mondtad nekem "Hol van valami amivel feltörölhetem a puncsot??" én pedig varázsoltam neked egy akármit feltörlő szivacsot.
36/52 A kérdező kommentje:
"Szia Frodó Gandalf vagyok?" Én ezt nem tudhatom... :D
Amúgy pedig Gandalf, elvagy tévedve, ugyanis az Samu volt. Nem kellett volna annyi puncsot inni...
2011. okt. 23. 15:37
38/52 A kérdező kommentje:
Ki? xD
2011. okt. 23. 17:39
39/52 anonim válasza:
visszatértem.új kérdéssel.írhatok fiúnak is?17 éves.(bocs,csak 2 kérdés)
40/52 anonim válasza:
mit viszel a zsákodba? a golyóid? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!