Verjétek bele a fejeteket a billentyűbe és írjátok le mi jött ki! Nekem ez jött ki:uuuuuuu! És neked? XD
Figyelt kérdés
IGEN,KOPIZTAM!!!!!!!! :]2011. okt. 21. 21:57
31/54 anonim válasza:
hgbgvhbvbn bn
fejjel nem akartam laptopom van, állal csináltam
XDD
34/54 anonim válasza:
gfgttfgfgsdffgvhtfgrtfgfgrtrtfgklléjkjhnjhnrtfgsdecfjmnk
xD
36/54 anonim válasza:
uzjhuzjhuzjhuzjhuzjhnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm és mnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmn
37/54 anonim válasza:
Most:
mjnm, 0*,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-,.é-
38/54 anonim válasza:
Ez jó. jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk
39/54 anonim válasza:
Mennyire erősen? adíg verjem bele amíg í gombok kinem esnek a helyéről vagy csak megrepedjen a külseje? :o
40/54 anonim válasza:
IQ=120% 3,4=pí Chuck Norris=Isten
xD bocs, csak túltelítettség van a fejemben, így kiszivárgott egy kis ész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!