Vicces buszos sztorik?
halihó! (:
húú hát nekem is van annyi vicces buszos sztorim..
pölö.: felszálltunk hugommal.. leültem egy bácsi mellé.. (kb. volt vagy 70 éves..) és elég büdi volt.. :// nemelég.. odapukkantott olyat, hogy végig befogott orral üldögéltem.. :D aztán mikor szálltunk le, felálltam.. hátranézek.. a bácsi eléggé stírölte a hátsófelem.. ésakkor megkérdeztem tőle, hogy : MIVAN PAPA TECCIK? - az egész busz szakadt a röhögéstől :D
Bocsi, de nem a hátsódat néztem, hanem a ráragadt kismacskát. :)
A poén:
Unokám, a csuklós-busz vezetőjét kedvesen megkérdezte:
"Dudálsz nekem, fosőr bácsi"
A vezető sphinx arcot vágott. Én maj elsüllyedtem.
Mikor leszálltunk, hatalmasat szólt a kűrt.
Buszon utaztam, mellettem állt egy cigánygyerek,meg az angyja.
A cigányasszony magyarázott valamit a gyerekének, mire az visszakérdezett, h:
-Mi?
Erre az anyja:
-Kisfiam... nem mi, hanem MI VAN
Ha már cigányok akkor én is tudok egyet. Haverom a mamájánál lakik mert el kellett költözniük, és ugye nem tudtak új lakást, ezért a mamájához költöztek aki a cigánytelepen lakik. Egyik nap ment haza hátulról egy cigó előre kiabál:
-Nyisd ki az ajtót te köcsög gárdista!
A sofőr meg kiszállt a helyéről Jobbik-os sapkával a fején. Aki meg beszólt csak néztett mindenfelé.
Hát az enyém nem olyan vicces, de durva :D
Kb. 5-6 éves voltam mikor egy magas felnőtt pont előttem volt a buszon,akinek alig értem a segge fölé,és nem vett észre.Mentünk egy ideig,és hirtelen egy erőset fingott az orrom alá.Azt lehetett megállapítani, hogy chillis bab volt az ebédje.Következő megállónál leszálltunk, én meg szörnyülködtem hogy "robban az orrom!robban az orrom!" Még most is érzem a bűzt, ha felemlegetem ezt a sztorit...
Az én sztorim is cigányos XD
Na szóval Pesten ültem a buszon, előttem ült egy gyerek (kb 12 éves lehetett) meg az anyja.
Gyerek: Anyya fáj az orrom, akkora pattanás van rajta!
Anya: Mutastd csak mingyá kinyomom!
Gyerek: Neeee! Anya neeeeee!
Az anyja elkezdi nyomkodni a gyerek orrát!!! XDD A körülöttük ülők mind őket nézik. Egyszer csak a nő elővesz valami parfümöt a táskájából és befujja a gyerek orrát és folytatja a nyomkodást! Alig bírtam ki röhögés nélkül! :'D
Szállunk fel a buszra, egy öreg bácsi kér egy 70%-os jegyet. Azt mondja a buszsofőr: 70%-osat???? Papa! Olyan még ecetbe sincs!!!
:)))
Az egyik:
Jöttem hazafelé, ablak mellett ültem, majd az egyik megállónál leültek mellém. Egy hajléktalan, de valószínűleg be volt kakálva. Csak pár megállót utazott, de éveknek tűnt. :D Akik tudtak, mind elhúzódtak minél messzebbre, de én meg nem tudtam elmenni, mert ugye bent ültem az ablak mellett. Alig vártam, hogy leszálljon, már majdnem elhánytam magam. :DDD Utána még pár megállón keresztül érezni lehetett azt a szagot. :S
Másik sztori:
Mentünk valahová a Húgommal, de tömve volt a busz, nem volt ülőhelyünk. Beállt a Húgom mellé egy pasas, trikóban, feltartott kézzel, csak úgy ugatott a hónaljkutyája. XD Ahogy elindult a busz, dőltünk és a pasas a Húgomra dőlt, tök közel volt a hónalja a Húgom arcához. :DDD Rászóltam, hogy ne tehénkedjen már rá!
Következő:
Mentem az iskolába, csomóan voltak a buszon. Szemben ült velem egy pasas, nyomkodta a mobilját, majd a füléhez tartotta és pár másodperc múlva beleszólt, hogy "Szia, Gyuri vagyok!" Akkoriban volt divat a "Ne fürgyé' le!", úgyhogy nagyon vicces volt, volt, aki felröhögött, én próbáltam magam visszafogni, de egy mosoly mégis sikerült. :D
Mégegy:
Jöttünk haza a vásárlásból a Húgommal, de csak egy ülőhely volt szabad és mivel nagyon fájt a lábam, mondta, hogy üljek le én. Leültem, aztán beszélgettünk, közben a Húgom nézelődött, lefelé is nézett egyszer és megszólalt, hogy "ott van a lábadnál egy véres betét!" Lenéztem és tényleg ott volt. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!