Melyik a legjobb fogamzásgátló módszer?
Figyelt kérdés
A: Sültkrumpli
B: Szilvásbukta
C: FILAtáska
??
2011. okt. 9. 21:21
12/17 anonim válasza:
Szerintem az én kistestvérem...amilyen rossz...akárhányszor említi a férjem hogy gyerek mindig a testvérem jut eszembe és hát...köszönöm nem,majd kicsit később.Tehát a testvérem a legjobb fogamzásgátló módszer!! ;) :D
13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket, így már el tudom dönteni ^^
2011. okt. 24. 20:35
15/17 A kérdező kommentje:
cölibátus. vagy ha mégis szex, akkor csak a tenyeremmel, vagy fila táskával, de úgy is csak hogy tesco-s szatyrot húzok a farkamra. xDD
2011. okt. 25. 20:33
16/17 anonim válasza:
Mindhárom jó ,de a Fila táskát könnyebb a combod közé szorítani, így a leghatékonyabb az. Amúgy pedig a legeslegjobb moziba menni. De nem előtte, nem utána, hanem helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!