21/35 anonim válasza:
nekem is megizzadt a kezem, én nem csinálnám meg,
nincs tériszonyom, de bármikor jöhet kis szellő, megingat, végzetes lehet... annál többet ér az életem
22/35 anonim válasza:
én nem hiszem mert soxor én is így vok vele megmerem magamban de mikor a sors rám kerül majd beszarok xD
amm meg ezek hülyék nagyon 1etlen rosz mozdulat nekik CAMPEC!! :D
23/35 anonim válasza:
ha a talpam 2 cm-rel a talaj fölött van,izzadok,szédülök.sőt hányok.még a biciklin is rosszul vagyok sajnos.van egy ilyen hülye betegségem....
24/35 anonim válasza:
Magam részéről csak pénzért (minimum 500.000, vagy több). És föl tuti nem állnék.
25/35 anonim válasza:
Nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés..
27/35 anonim válasza:
A táj csak oda van vetítve...ezt egy stúdióban vették fel...remek opcsal. Amúgy meg ha igazi lenne, akkor én fel sem mennék még a "toronyba" sem, mert tériszonyom van.
29/35 anonim válasza:
Persze. A bal lábamra állnék és egy lábon ugrálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!