Milyen nevet adjak egy manónak?
Figyelt kérdés
Nem azért, de rajzra ezt a házi feladatot kaptuk... Légyszi válaszoljatok!2011. okt. 7. 17:42
12/19 anonim válasza:
igen..de leszavaztak téged már ma :(
sajnálom ,de tőlem kaptál zöld mancsot :)
13/19 anonim válasza:
A Gumi rocker, A MÁV-os törpe, Törpilla a Szakács, Törpapa a Dzsungel harcos, Egy törp aki ideiglenesen alkalmatlan az életre,Egy törp aki csak egyszerűen az Isten, Ő akit úgy hívnak: Törésteszt bábu , és Zsuga-bubus xd:)
15/19 anonim válasza:
Oh, and thank you very much, Dóri:)
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi, már megvan a neve! Legközelebb talán nem írok ide kérdést... Elég hülye válaszokat írtatok.
2011. okt. 9. 17:33
17/19 anonim válasza:
Ha humorkategóriában van akkor ne várj normális válaszokat.
18/19 anonim válasza:
jók...szivesen..és hát ja humor kategória.Én akkor inkább tettem volna az egyéb kérdések-egyéb kérdések kategóriába :)
19/19 A kérdező kommentje:
Akkor meg senki se találja meg!
De mind1! Már meg van a neve és beadtam a feladatot! Remélem a manó neve miatt nem lesz rossz a jegy!
2011. okt. 10. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!